Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gramers ilska efter händelsen på galan

Malin Gramer.
Foto: OLLE SPORRONG
Linda Lindorff förklarar händelsen och ber om ursäkt.
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

Linda Lindorff trängde sig före i kön under Elle-galan.

Det hävdar Malin Gramer i "Vakna med NRJ". Programledaren känner sig både förnärmad, ledsen och sårad och undrar varför Linda Lindorff "hatar henne".

Enligt Linda Lindorff är dock allt ett stort missförstånd. Anledningen till att hon råkade gå före är att hon fick en oväntad gåva på röda mattan.

"Jag hamnade i ett totaltlyckorus så kanske var det därför jag hamnade fel", skriver hon i ett sms till Expressen.

I fredags gick den årliga och extravaganta Elle-galan av stapeln. På röda mattan var det många kändisar som glänste – och fotograferades.

En som dock inte var helt nöjd med upplägget är Malin Gramer, känd från bland annat dokusåpan "Paradise Hotel". I måndagens "Vakna med NRJ" stormar programledaren mot en annan programledare – Linda Lindorff från "Bonde söker fru".

Enligt Malin Gramer trängde sig nämligen Linda Lindorff före i kön – för att bli fotograferad först.

– Man står i den här långa, långa kön för att bli fotograferad. Det här är något av det sjukaste... jag tror inte att folk som inte har varit på den här tillställningen fattar hur det är. Man står alltså i kö och det är så mycket folk att man blir klämd och börjar svettas, säger Malin Gramer i "Vakna med NRJ".


LÄS MER: Kuppen – mot Linda Lindorff 


Sedan riktar hon sig direkt till Linda Lindorff.

– Då helt plötsligt ser man Linda Lindorff kanske fem meter bakom en, som helt plötsligt går litegrann på sidan, trycker sig förbi och helt plötsligt är hon fem eller tio meter framför, säger hon i programmet.

Malin Gramer är uppenbarligen upprörd över tilltaget.

– Jag tycker inte att det är okej. Jag blev omkörd. Och jag undrar varför? Linda vad har jag gjort dig? Varför hatar du mig? Jag tycker inte att man beter sig på det sättet. Jag blev förnärmad, ledsen och sårad, fortsätter hon.

Linda Lindorff: "Förlåt!"

Linda Lindorff själv säger sig inte ha en aning om att hon råkade hamna före Malin Gramer i kön.

"Oj, det var verkligen inte meningen. Förlåt! Jag tror på kösystem och tycker inte att man ska trängas så om jag på något vis hamnade före henne av misstag ber jag om ursäkt. Det hände en grej där precis vid röda mattan som gjorde mig så överrumplad och rörd att jag fick tårar i ögonen och hamnade i ett totalt lyckorus. Kanske var det därför jag hamnade fel", skriver Linda Lindorff i ett sms till Expressen.


LÄS MER: Avklädda bilden på Lindorff slår rekord 


Vad var det som hände?

"Jag hade på mig en sagolikt vacker klänning från Ida Sjöstedt, en klänning jag fullkomligt älskar. Och där i kön, precis innan röda mattan, kommer Ida fram och säger att hon tycker att jag är så fin i den att hon vill ge den till mig. Jag höll på riktigt på att svimma av lycka. Det är en av de finaste gåvor jag fått just för att den kom så spontant och överraskande", skriver Linda Lindorff och fortsätter:

"Det var väl kanske därför det blev så. Men än en gång, jag visste inte om det. Men förlåt om det hände och om Malin känner sig förnärmad. Jag gillar Malin och visste inte att jag hamnade före".

https://www.instagram.com/p/BeIzHfdnLik/?hl=sv&taken-by=linda_lindorff

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.