Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Graafs nya relation med Hedman – efter bråken

Magdalena Graaf
Magnus Hedman
Lancelot Hedman Graaf
Lancelot Hedman Graaf

Lance Hedman Graaf är huvudperson i nya realityserien ”Lance vs Livet”, där även föräldrarna Magdalena Graaf och Magnus Hedman medverkar.

Efter ex-makarnas infekterade skilsmässa avlöste konflikterna varandra – men nu får tittarna se hur deras relation är bättre än någonsin.

– Vi har lärt oss och byggt upp en relation i dag som är rock solid, säger Magnus Hedman.

Tv-profilen Magdalena Graaf och tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman är två välkända ansikten. Nu kliver deras 18-årige son Lancelot Hedman Graaf in i rampljuset, han är aktuell i egna realityserien på Viafree, ”Lance vs Livet”

Magdalena Graaf och Magnus Hedman har två gemensamma söner, Lancelot och Tristan, och skilde sig 2006. Uppbrottet var fyllt av svek och konflikter. 

Magnus Hedman har tidigare berättat hur han föll in i ett drogmissbruk och gick från att ha familj, status, arbete och pengar till att förlora allt.

Magnus Hedman menar att hans mående hade en stor inverkan på Lance Hedman Graafs uppväxt. 

– Jag tror att en del av hans jobbiga tonårsperiod kommer från mitt mående, garanterat. Det fick honom omedvetet att växa upp tidigare, att han tog ansvar han inte behövde ta. Det är rätt jobbigt att säga som pappa, men det jag kan göra nu är att vara den bästa pappan som jag kan vara. Att ge honom all kärlek jag kan, säger han i programmet.

Magnus Hedman: ”Ser Magdalena och Filip som närmaste familj”

I dag har Magdalena Graaf och Magnus Hedman försonats. Magdalena Graaf lever numera tillsammans med Filip Larsson som hon har sönerna Charlie och Louie med. Sedan tidigare har hon också sonen Isak Graaf som omkom 2014.

– Magnus och jag har barn ihop. För allas skull så är det fantastiskt att man kan ha det så här. Jag kan ringa Magnus och säga att jag behöver barnvakt för nu måste jag och Filip på romantisk dejt. Då hoppar han förbi och hämtar en unge i skolan. Jag gör samma sak för honom. Det är grymt – en rekommendation till alla som skiljer sig, säger Magdalena Graaf och fortsätter:

– Det går att lösa på det viset. Det handlar bara om att man måste bita sig i tungan och sätta barnen framför vad man själv kanske tycker. I dag tycker jag att Magnus är grym.

Magnus Hedman menar att den goda relationen med Magdalena Graaf betyder mycket.

– Livet har stundtals varit tufft och det har så klart påverkat vår relation. Men vi har lärt oss och byggt upp en relation i dag som är rock solid. Förutom Lance och Tristan så ser jag ser Magdalena, Filip och deras killar som min absolut närmaste familj, säger han.

 

Lance Hedman Graaf: ”Det har varit mycket genom åren”

I ”Lance vs livet” syns Magnus Hedman laga mat hemma hos Magdalena Graaf. Enligt Lance Hedman Graaf är det en lättnad att familjemedlemmarna har begravt stridsyxorna och kan umgås.

– Jag tycker det är jätteskönt att mina föräldrar kan vara vänner nu. Det har varit mycket genom åren, men nu kan vi sitta och äta middag tillsammans. Jag är tacksam över min familj och älskar dem, säger han.

”Lance vs livet” visas på Viafree, samt Viaplay.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.