Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Graafs nya miljonvilla – efter stora husfiaskot

Foto: /IBL / /IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Nyligen sålde Magdalena Graaf och hennes fästman Filip Larsson sin paradvåning i Stockholm - efter att ha tvingats sänka priset med en miljon kronor

Nu rapporterar Aftonbladet att paret har köpt en lyxvilla i exklusiv förort till Stockholm.

Prislappen ska ha landat på 17,5 miljoner kronor enligt tidningen.

Hösten 2015 lade Magdalena Graaf, 42, och hennes fästman Filip Larsson, 43, ut sin paradvåning i Vasastan till försäljning. Utgångspriset för lägenheten, som är 173 kvadratmeter stor, var 14 850 00 kronor. Priset sänktes sedan till 13 795 000 kronor, enligt Aftonbladet.

”Lägenheten gör ett nytt försök på Hemnet, då våra köpare inte fick sitt hus sålt. Surt! Men nu tar vi nya tag. Vi har gått ner i pris. Skulle vara så skönt att få allt klart innan jul”, skrev Magdalena Graaf på sin blogg i november.

 

LÄS MER: Magdalena Graaf har sålt lyxvåningen – efter fiaskot

 

Några veckor senare var bostaden såld.

Nu rapporterar Aftonbladet att Magdalena Graaf och Filip Larsson har köpt en lyxvilla i en av Stockholms mest exklusiva förorter.

Har köpt hus för 17,5 miljoner kronor

Villan, som är på 260 kvadratmeter, har åtta rum och kök. I anslutning till huset har paret också en pool och ett poolhus. Prislappen för kalaset landade på 17,5 miljoner kronor.

I början av december bloggade Magdalena Graaf om sitt nya hus.

"Vi har flyttat ut ur stan, och jag kommer inte skriva vart, och ni behöver gärna inte spekulera i kommentarerna. Jag uppskattar ödmjukast att få hålla det för mig själv, då jag vill hålla gubbsnusk och knäppisar borta från uppfarten", skrev hon då.

 

LÄS MER: Magdalena Graaf lämnar allt – för ett helt nytt liv

 

Magdalena Graaf och Filip Larsson har varit ett par i sju år. Tillsammans har de sönerna Charlie, 6, och Louie, 1.

Sedan tidigare har Magdalena Graaf även sönerna Lancelot, 17, och Tristan, 13, som hon fick med den före detta fotbollspelaren Magnus Hedman.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.