Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Graafs framtidsbesked efter att hon lämnade TV4

Magdalena Graaf står inte tomhänt efter att hon sa upp sig från ”Postkodlotteriet”. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: /IBL / /IBL

Magdalena Graaf var i 11 år en profil i TV4:s ”Postkodlotteriet”. Men för ett år sa hon hastigt upp sig. 

Nu avslöjar hon att det finns andra projekt på gång, men att det finns en orsak till att hon inte får berätta om det. 

– Nej, inte ännu tyvärr, jag har tystnadsplikt, säger tv-profilen. 

För nästan ett år sedan, i juni 2018, meddelade Magdalena Graaf, 43, att hon skulle sluta på ”Postkodlotteriet”. Då hade hon i 11 år arbetat med programmet och rest land och rike runt för att överraska vinnare i programmet som visas på TV4. 

”Såg att det stod i tidningen att jag sagt upp mig i dag. Stämmer. Varför tänker jag inte kommentera. Jag ÄLSKAR mitt arbete. Mötet med människan. På riktigt ÄLSKAR! Sen är det som det är. Tyvärr, och mycket sorgligt”, skrev hon på sin blogg då. 

 

Därför sa Magdalena Graaf upp sig

I en intervju i podcasten Nemo möter berättade hon senare om orsaken till att hon, trots kärleken till jobbet, valde att lämna det. Bland annat skojade hon om att hon var ”lastgammal”, men sa även att hon ville testa på något nytt efter så många år på samma ställe. 

– Men sen får du ju bara göra det också. Man blir låst till det, du blir livegen, berättade hon. 

Redan då flaggade Magdalena Graaf om att hon hade nya spännande projekt på g, men sedan dess har det varit relativt tyst kring vad det skulle handla om. 

 

 

Nya projekt efter ”Postkodlotteriet”

Nu berättar hon att det fortfarande finns hemliga jobb som hon håller på med. 

– Jag har lite olika projekt på gång och håller på med lite alla möjliga saker som är roligt för framtiden, säger hon i samband med sonens medverkan i ”Let's dance” fredagsfinal, säger hon. 

Magdalena Graaf avslöjar samtidigt att det finns vissa restriktioner till varför hon inte får avslöja vad det handlar om, åtminstone inte riktigt än. 

– Nej, inte ännu tyvärr, jag har tystnadsplikt, skrattar hon.