Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Graafs förändring med nya kärleken

Graafs förändring med nya kärleken Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Marti.
Foto: Magdalenagraaf.se

Kärleken spirar mellan det nyförälskade paret Magdalena Graaf och Louie Marti.

På Graafs blogg berättar hon om det nya livet med kärleken och om deras framtidsplaner tillsammans.

”Så spännande att ha någon som vill gå sida vid sida med mig. Inte rusa eller springa före. Hand i hand”, skriver hon på bloggen.

Förra våren separerade modellen och tv-profilen Magdalena Graaf, 45, från fästmannen Filip Larsson efter 10 år tillsammans.

I slutet av året genomgick hon en hjärtoperation, efter att ett medfött elektriskt fel i hjärtat hade konstaterats året innan.

”Nu ska vi se om det går att laga ett trasigt hjärta?” skrev Graaf på Instagram innan operationen.

Hon fortsatte inlägget:

”2021 ska bli mitt år! Då ska jag och mitt hjärta få vila och må bra. Det har jag bestämt, det är mitt nyårslöfte till mig själv”, skrev hon på Instagram.

Och nu har hon hittat kärleken i skådespelaren Louie Marti, 43. Skådespelaren har medverkat i succéer som ”Gåsmamman” och ”Beck”.

Och paret tycks vara upp över öronen förälskade i varandra.

”Blir ni trötta på att jag tjatar så om min underbara kille!?? Då får ni faktiskt bli det. Kan inte hjälpa! Skiter i vilket. Jag är så oförskämt kär”, skriver Magdalena Graaf på sin blogg. 

Magdalena Graaf
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Louie Marti: ”Det finns äkta kärlek fortfarande”

Och visst tycks pojkvännen vara minst lika kär.

Louie Marti har berättat att han aldrig har känt som han gör för Magdalena Graaf tidigare. 

– Jag vill verkligen visa världen att det finns äkta kärlek fortfarande. Hon är så ödmjuk, snäll och fin. Vi vet inte hur vi ska förklara kärleken, jag är så kär att det är helt sjukt. Jag önskar att alla får uppleva det här. Jag är verkligen superförälskad, sa han nyligen. 

Skådespelaren har gården Bergby Gård, drygt tio mil utanför Stockholm. Graaf berättar på bloggen om parets framtidsplaner på gården och beskriver den som ett Villa Villekulla.

”Inga regler. Allt är bakochfram och uppochner. Katter mycket humor, katter och väldigt filminspirerat'. Både jag och Louie har massor av spännande framtidsplaner. Event hos oss båda på herrgården. Boka in en kurs. Louie kockar och jag serverar och underhåller och drar lite tjuvarhistorier. Vi har redan börjat planera blogghelger, matlagningskurser. Så fort pandemin är över”, skriver hon.

På sin blogg har Magdalena Graaf också skrivit att han är ”mannen i hennes liv” och att hon vill bli gammal med honom. Men än så länge tar de en dag i taget, säger hon.

– Vi tar det som det kommer! Det är så kul att det är så många som är glada för min skull. Jag har haft så mycket skit i livet så det här känns fantastiskt, jag är verkligen lycklig.

Magdalena Graafs ingrepp – lidit av hjärtklappning

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.