Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Graafs beslut med exet – ett år före skilsmässan

Hannah Graaf och Peter Karyd. Foto: EXPRESSEN
Hannah Graaf Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Hannah Graaf. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Hannah Graaf och maken Peter Karyd har skickat in en gemensam ansökan om skilsmässa, och väljer att gå skilda vägar.

Men redan förra året upprättade paret ett äktenskapsförord, där de slår fast att Karyd ensam äger huset i Spanien.

"Det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. Vi har kämpat och försökt men sen tog det stopp och nu är vi här" skriver Hannah Graaf i sin blogg.

Hannah Graaf och Peter Karyd går skilda vägar, efter 10 år som gifta. Paret har skickat in en gemensam skilsmässoansökan, och bor redan på skilda adresser.

"Det gör ont i hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt. Har så dåligt samvete mot barnen, hjärtat slår så fort hela tiden och värker, och paniken är hela tiden nära" skriver Hannah Graaf om det sorgliga beslutet i sin blogg.

I blogginlägget berättar hon att paret har försökt hitta tillbaka till varandra, men insett att de vill gå skilda vägar. Däremot förblir de vänner, och vill fortsätta fokusera på sina barn.

"Jag har inte mått bra som du vet. Saknar mina pojkar så oerhört och kan inte bo så långt borta från dom. Jag går sönder. Vi behöver varandra. Jag vill finnas nära dom. Min största förhoppning och önskan är att hela familjen kan vara samlad på ett eller annat sätt här där vi känner oss hemma. Jag vill att alla ska må bra. Men största fokuset ligger på barnen. Dom ska bara vara omhuldade av kärlek och trygghet." skriver Hannah Graaf i sitt blogginlägg.

 

 

Flyttade till Marbella förra året

Förra året flyttade Hannah Graaf och Peter Karyd till Marbella i Spanien, där Hannah Graaf har jobbat som mäklare. Inför flytten skrev de ett äktenskapsförord tillsammans i oktober 2017, där de förtydligade fördelningen av sina egendomar. I äktenskapsförordet framgår det att Peter Karyd står som ensam ägare till huset i Spanien, och att han har ensamrätt till sina aktier i bolaget Wioliv invest AB. Även framtida egendom som han får genom arv eller som gåva är hans enskilda egendom.

I äktenskapsförordet framgår också att Hannah Graaf äger hälften av pengarna de fick in vid försäljningen av sitt gemensamma hus i Sigtuna, som de valde att sälja inför flytten till Spanien. Precis som Karyd så har Hannah Graaf sina aktier i Wioliv AB som enskild egendom. Hannah Graaf har också rätt till allt hon i framtiden får genom arv eller som gåva, precis som exmaken.

Exparet har två gemensamma barn tillsammans, och Hanna Graaf har också två barn från ett tidigare äktenskap.

Expressen har sökt Hannah Graaf.