Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Graafs beslut – ett år efter skilsmässan: ”Bara i spillror”

Graaf byter liv helt – flyttar utomlands.
Hannah Graaf berättar om beslutet efter skilsmässan. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Hannah Graaf och Peter Karyd gick skilda vägar efter tio år tillsammans. Foto: EXPRESSEN
Hannah Graaf har tidigare varit öppen om separationen på sociala medier. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Ett år efter skilsmässan – nu berättar Hannah Graaf om beslutet.

I ett blogginlägg beskriver Graaf hur hon mår dåligt och därför behöver göra en förändring.

”Som vi alla vet så är ju inte livet alltid glatt och gött. Det är mycket som händer som man bara pratar om med sina närmsta”, skriver Hannah Graaf på bloggen.

Förra året bekräftade Hannah Graaf, 40, att hon och maken Peter Karyd, 43, bestämt sig för att skilja sig, efter tio år tillsammans. På sin blogg har hon under året varit öppen med att livet efter separationen inte alltid varit så enkelt. I våras bad hon dessutom om ursäkt för att bloggen inte uppdateras lika flitigt som vanligt, just på grund av skilsmässan och det som följer en sådan livsförändring, skriver Hänt.

”Just nu ligger mycket bara i spillror. Måste sopa ihop livet som ligger i tusen bitar, men tyvärr inte bara för mig … måste försöka fixa ihop det igen så gott jag kan. Tung skit hela tiden”, skrev Hannah Graaf i ett inlägg i maj.

Ex-makarna bodde tillsammans i Spanien men när de gick skilda vägar valde Hannah Graaf att flytta tillbaka till Sverige och bor nu i ett radhus tillsammans med barnen.

Berättar om beslutet

Hannah Graaf och Peter Karyd har tillsammans döttrarna Vida, 6, och Liv, 10. Hannah Graaf har också sönerna William, 17, och Mio, 14, sedan en tidigare relation.

Efter att ha varit så öppen under året har Graaf nu gjort en helomvändning. I ett nytt blogginlägg berättar hon att hon tagit beslutet att inte skriva mer om skilsmässan i sina sociala medier. Anledningen är att det berör barnen och är ett för privat ämne.

”Jag har inga problem att skriva och berätta om hur jag känner, att jag mår piss och skit, deppig eller så men sen håller jag på mycket, som jag inte vill skriva om då det handlar om andra än mig själv”, skriver Hannah Graaf i inlägget och fortsätter:

”Som vi alla vet så är ju inte livet alltid glatt och gött. Det är mycket som händer som man bara pratar om med sina närmsta”.

Graaf: ”Får mig att må sämre”

Dessutom menar hon att sociala medier i nuläget har får henne att må väldigt dåligt.

”Kan faktiskt känna nu när jag är låg och känner mig ensam att alla sociala medier får mig att må sämre. Scrollar genom Instagram och ser alla ”lyckliga” familjer och ”perfekta” barn. Gör ont ibland men så kollar jag några avsnitt av Bonusfamiljen och genast inser hur verkligheten oftast är… eller så tar jag helt enkelt bara en titt på mitt egna liv”, skriver HannaH Graaf i inlägget.

Expressen har sökt Hannah Graaf.