Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Graafs ärliga ord om kärleken – inför bröllopet

Nästa år har Magdalena Graaf varit tillsammans med sin kärlek Filip Larsson i tio år – och då planerar paret att gifta sig. Foto: /IBL / /IBL
Magdalena Graaf med Filip Larsson. Foto: EMIL NORDIN

Nästa år har Magdalena Graaf varit tillsammans med sin kärlek Filip Larsson i tio år – och då planerar paret att gifta sig.

I ett inlägg på sin blogg kärlekshyllar hon sambon, och avslöjar bröllopsplanerna.

”Vi kommer leva sida vid sida för resten av våra liv. 10 år firar vi nästa år. Då ska vi gifta oss”, skriver Magdalena Graaf i bloggen.

Magdalena Graaf, 43, har varit tillsammans med sin kärlek Filip Larsson, 45, i nio år – och paret är kärare än någonsin.

Nu hyllar profilen sin fästman i ett inlägg på bloggen, och skriver att deras förhållande är bättre än någonsin.

”Jag har aldrig känt mig finare (överlag), varit kärare i Filip, eller känt mig mer älskad av honom. Filip är verkligen min bästa vän. Vi har INGA hemligheter för varandra. Vi skrattar, tar beslut, hänger. Filip har berättat sina mörkaste hemligheter för mig, och jag mina för honom. Vi är ett riktigt håll käften team”, skriver Magdalena Graaf i bloggen.

Parets svacka – livskris

Hon konstaterar att paret hade det lite jobbigare för några år sedan, och liknar det vid en livskris. Men sedan paret bestämt sig för att bli gamla tillsammans har allt blivit bättre.

”När vi tog beslutet att bli gamla tillsammans, kände vi båda en enorm lättnad. Det är vi, vi mot världen. PRECIS SÅ HÄR, ska livet vara. Och vi är menade för varandra. Vi är nog mer sammansvetsade nu än någonsin. Inga människor är felfria, alla begår misstag. Men att förlåta och stötta, förstå och gå vidare, gör en bara starkare. Vi är starka!”

Planerar bröllop

Nu planerar paret att gifta sig, och i bloggen avslöjar Graaf att det blir av under nästa år, när de firar tio år tillsammans.

”Inget kan faktiskt komma i mellan oss, vi kommer leva sida vid sida för resten av våra liv. 10 år firar vi nästa år. Då ska vi gifta oss. Ha en stor fest och hylla kärleken vi känner för varandra. Spelar ingen roll vad du säger. Jag har världens finaste, snällaste, snyggaste och sexigaste man”.

Expressen söker Magdalena Graaf.