Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Graafs och Hedmans relation efter infekterade bråken

Magdalena Graaf och Magnus Hedman har varit ett av Sveriges mest uppmärksammade par.
Foto: PER BROMAN
Magnus Hedman och Magdalena Graaf på Hannah Graafs bröllop 2008.
Foto: SUVAD MRKONJIC
Systrarna Graaf har nu en serie ihop.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Relationen mellan ex-paret Magdalena Graaf och Magnus Hedman har varit långtifrån okomplicerad. 

Nu avslöjar de båda sanningen om relationen. 

– Vi kunde inte ens snacka i telefon eller vara i samma rum i fem minuter utan att det var någon som sa någon gliring till varandra. Det var verkligen så, säger Magnus Hedman. 

Hannah Graaf, 41, och Magdalena Graaf, 44, är aktuella med tv-serien ”Systrarna Graaf”. I serien dyker bland annat Magdalena Graafs exman, det före detta fotbollsproffset Magnus Hedman upp och i veckans avsnitt ryker de ihop över frukostbordet. 

– Du kan inte bestämma för mig. Det funkar inte, säger Magnus Hedman bland annat. 

Ex-paret har två barn tillsammans, Tristan och Lance, men relationen mellan Magnus Hedman och Magdalena Graaf har   varit långt ifrån okomplicerad. Ex-fotbollsproffset hade tidigare problem med droger och skilsmässan mellan dem var infekterad och bråken avlöste varandra. 

”Hans bästa jag genom tiderna”

Men hur ser relationen egentligen ut i dag? Nu berättar både Magdalena Graaf och Magnus Hedman att den aldrig har varit bättre. 

– Han är väldigt duktig och fin, det här är hans bästa jag genom tiderna. Det är väldigt härligt att det kan vara så. Jag tror att det är viktigt också för barnen att man försöker att vara större än allt annat och göra det bästa för deras framtid.

Magdalena Graaf berättar att hon älskar Magnus Hedman, som en bror – något som gör exmaken glad.

– Det är fint att höra. Då blir man glad. Jag känner samma, vi har kommit varandra väldigt nära genom åren nu här och det har varit många jobbiga år efter skilsmässan då det var tufft. men vi har verkligen hittat tillbaka till varandra som kompisar, lite bror- och systerrelation, säger Magnus Hedman. 

Magnus Hedman och systrarna Graaf år 2001.
Foto: OLLE SPORRONG

Hur har ni kommit dit där ni är i dag? 

– Det handlar om att sätta sig själv lite i andra sätet och jobba för barnen skull men det är jäkligt svårt. Det finns alltid skäl till att man skiljer sig. Det är inte ens fel. Det är tvås fel. Men att gå ur en skilsmässa som bästa kompisar det är väldigt svårt, det kunde inte vi göra, fortsätter Magnus Hedman. 

Han berättar att det är under de senaste två-tre åren som allting har fungerat bra men så har det absolut inte alltid varit. Tidigare avlöste bråken varandra. 

– Vi kunde inte ens snacka i telefon eller vara i samma rum i fem minuter utan att det var någon som sa någon gliring till varandra. Det var verkligen så, säger Magnus Hedman och fortsätter: 

– Och sen att gå därifrån till hit visar att det fungerar. Så jag tror att det är vikigt att man ska lägga sitt eget ego åt sidan.  Det är skönt, väldigt skönt. Det tar mindre på krafterna. 

Magdalena Graaf berättar att det dock fortfarande händer ibland att de ryker ihop, som den där händelsen vid frukostbordet i ”Systrarna Graaf”.

– Det klart att man gnabbas om allt. Man kan inte vara enig om allt. Inför barnen så har vi aldrig några problem om det inte är på lite skoj med lite kärlek, eller vänskap ska man väl säga.

Orden om konflikten

Händelsen runt frukostbordet handlade om att Magdalena Graaf hade sagt att Magnus Hedman skulle dela ut kaffe på en skolavslutning eftersom de är klassföräldrar. 

Magnus Hedman berättar att Magdalena Graaf ofta gör så där.

– Hon ska hjälpa alla alltid. Hon tar på sig sjukt med saker för andra människor. Så jag visste ju det, men va fan, hon måste ju kolla med mig först. Det var ju ingen stor grej. Men ibland måste man säga till henne att softa ner lite.

Magdalena Graaf berättar hon upplevde det.

– Det är så typiskt karlbeteende. De tror att det finns en valmöjlighet med att vara klassförälder. Så typiskt karlar. De flesta jobbar. Det handlar inte om man är ledig eller inte ledig utan det är sånt man bara får bita ihop och göra.

Hon fortsätter:

– Jag är så van. Det gäller bara att man får vara lite bitig bara. Killar är killar. Man får försöka lura dem med lite grejer. Lite som hundar. Man får ge dem en liten chokladbit.

Magnus Hedman säger dock att de aldrig bråkar längre. 

– Vi snackar i stället om det som inte är så bra.

Magdalena Graafs bröllopsplaner: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.