Hannah Graaf har lämnat Sverige för Marbella i Spanien. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSENHannah Graaf har lämnat Sverige för Marbella i Spanien. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Hannah Graaf har lämnat Sverige för Marbella i Spanien. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Hannah Graaf och familjen har startat ett nytt liv i Spanien. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSENHannah Graaf och familjen har startat ett nytt liv i Spanien. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Hannah Graaf och familjen har startat ett nytt liv i Spanien. Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Graaf lämnade allt – nya livet utomlands

Publicerad

Hannah Graaf lämnade allt och sålde huset i Sigtuna för att flytta utomlands med familjen.

Nu berättar hon om nya livet och nya jobbet i Spanien.

"Nästa vecka kör jag i gång", skriver hon på sin blogg.  

Det var i början på november förra året som Hannah Graaf berättade att hon sålt sitt lyxhus i Sigtuna, norr om Stockholm.

Anledningen var att hon och hela familjen valt att lämna tryggheten i Sverige för spanska Marbella.

 

LÄS MER: Hannah Graaf lämnar landet – för nya karriären

 

"Vi känner oss modiga och lite galna. Vi är en impulsiv familj som gillar äventyr och att ta steg som kan vara läskiga men som vi vet garanterat kommer att ge livet en extra krydda. Vi hittade ett hus när vi var där i somras och vi kände direkt att det är här vi vill bo", skrev hon på sin blogg då.

På sin blogg berättar Hannah Graaf om sitt nya jobb.Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Hannah Graaf om nya livet i Spanien 

Nu har flyttlasset gått och Hannah Graaf har tillsammans med sin familj startat ett helt nytt liv i Spanien. 

Hon berättar hur hon tar långpromenader längs stranden, äter lunch i solen och njuter.

Men nästa vecka börjar Hannah Graaf på sitt nya jobb, som mäklare.

 

LÄS MER: Hannah Graaf slår tillbaka efter kritiken 

 

På sin blogg berättar hon:

"Jag har fått en intern utbildning under hösten och denna kommer att fortsätta nu när jag börjar nästa vecka. Kommer att jobba på en av de största byråerna här".

"Klart det kommer att ta ett tag att komma in i allt"

Hannah Graaf fortsätter:

"Klart det kommer ta ett tag att komma in i allt men jag vet att jag kommer klara det galant och framför allt verkligen gilla det och göra ett bra jobb. Nästa vecka kör jag igång". 

Hannah Graaf och familjen bor i ett stort hus i Marbella, med pool och stor uteplats.

Graaf skriver på sin blogg att huset bland annat har ett eget biorum. 

Huset i Sverige var 325 kvadratmeter stort och hade ett utgångspris på 11 950 000, innan försäljningen var klar. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag