Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gomez och Bieber tillsammans i ny film

Här är bilden ur Snapchat-videon som avslöjar att Selena och Justin umgås igen.
Justin Bieber och Selena Gomez har tidigare varit ett par.Foto: London Entertainment / Splash
Ex-paret umgås igen.Foto: Bruja/Rachid Ait

Har Justin Bieber och Selena Gomez hittat tillbaka till varandra?

Nu syns kändisparet på nytt tillsammans i en nyinspelad video filmad via Snapchat, skriver US Weekly.

Efter allt trubbel tycks det före detta paret Selena Gomez och Justin Bieber nu träffas igen. Det att döma av en ny video som har blivit inspelad via den populära appen Snapchat.

I videon, filmad av pastorn och realitystjärnan Rich Wilkerson Jr, syns både Justin Bieber och Selena Gomez i samma rum, skrattande tillsammans med vänner.

Bieber bär en vit tröja och en beige hatt i klippet, samma outfit som han bär på en bild stjärnan själv laddat up via sin officiella Instagram på onsdagen.

 

LÄS MER: Justin Biebers fina hyllning till sin mamma

Visar tacksamhet

Eftersom användare av Snapchat inte kan ladda upp gamla filmer i appen, utan endast skicka i väg bilder och filmklipp tagna i stunden har klippet nu fått fans att spekulera - men också tacka.

 

På Twitter har pastorn, som också vigde Kim Kardashian och Kanye West, retweetat ett fan som visat sin tacksamhet över videon som nu laddats upp på Youtube.

Enligt US Magazine går också de båda stjärnorna till den kyrka i New York där pastorn Rich Wilkerson Jr predikar.

 

LÄS MER: Selena Gomez slår tillbaka mot näthatarna

Har synts tillsammans flera gånger

Det före detta paret som gjorde slut 2012 har varit på och av i flera år har ännu inte kommenterat videon. Redn år 2013 hintade stjärnorna ännu en gång om en eventuell återförening.

Då spädde Bieber på ryktena om att artisterna inte givit upp på deras förhållande helt när han la ut en svartvit bild där Selena såg ut att krama om Bieber bakifrån.

En bild han senare raderade. Efter det har flera bilder som fått fansen att hoppas dykt upp, men ingen officiellt uttalande har getts.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.