Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Glenn Hyséns erkännande inför bröllopet – fästmöns känslokaos

Glenn Hysen inför korvstopp
Snart gifter sig Glenn Hysén med Camilla Lendott. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Camilla Lendott tänker ta Glenns efternamn. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Glenn Hysén. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Den 31 augusti gifter sig Glenn Hysén med kärleken Camilla Lendott på restaurang Jungman Jansson vid havet i utkanten av Göteborg.

Medan det forna fotbollsproffsets blivande fru börjar gråta titt som tätt av förväntan, så erkänner Hysén att han inte fällt en tår själv.

– Jag är inte den typen, och det är inte för att vara något jävla macho på något sätt, men jag tycker bara det är kul. Vafan ska man gråta om, det är ju roliga grejer, säger Glenn Hysén till Aftonbladet.

Snart är det dags för Glenn Hysén och fästmön Camilla Lendott att bli man och hustru.

Den 31 augusti säger paret ja till varandra på restaurang Jungman Jansson, som ligger vid havet på Önnereds brygga, i utkanten av Göteborg.

Glenn Hysén ser fram emot bröllopet – men han är absolut inte nervös, till skillnad från sin kärlek.

– Jag tycker bara det är inspirerande och roligt. Jag är inte nervös ett jävla dugg. Men Camilla går ju på nålar här, herregud, hon är helt sprallig, säger Hysén till Aftonbladet, och fortsätter.

– Det är bara att så fort man pratar om det så börjar hon grina ju.

Smekmånaden får vänta

Det forna fotbollsproffset däremot fäller inga tårar, eftersom han tycker det är kul med bröllop, och att gifta sig.

– Nej nej. Jag är inte den typen, och det är inte för att vara något jävla macho på något sätt, men jag tycker bara det är kul. Vafan ska man gråta om, det är ju roliga grejer, säger han till tidningen.

När paret firat med vänner och familj åker de dock inte på smekmånad med en gång. I stället får det vänta tills de åker till Kap Verde i november. Själva bröllopsresan blir ännu senare, när de åker till Mexiko tillsammans i februari.

Blir fru Hysén

Camilla Lendott, som svenska folket fått lära känna i ”Hyséns” på Kanal 5, har tidigare berättat att hon funderar på att ta sin makes efternamn.

– Glenn kommer inte byta namn, det är hans varumärke, men jag har kommit fram till att jag tycker att man ska ha samma efternamn. Det tillhör tvåsamheten, har hon sagt till Expressen.

Expressen har sökt Glenn Hysén.