Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glenn Hysén tackade nej till "Let's dance"

Glenn Hysén har tackat nej till att vara med i Let's Dance tre gånger. Senast i år då han var påtänkt till den pågående säsongen tillsammans med sin son Anton. "Jag är ett kylskåp", säger Glenn.Foto: Jan Wiriden

GÖTEBORG. Anton Hysén skakar rumpa och gör succé i "Let's dance".

Även pappa, Glenn Hysén, var påtänkt till programmet - men satte stopp för sin egen medverkan efter att ha provdansat cha-cha med Annika Sjöö.

- Jag tänkte "vad fan gör jag här", säger Glenn och ­skrattar.

Expressen kan nu avslöja att det gamla fotbollsproffset från Göteborg erbjudits att vara med i "Let's dance" hela tre gånger, men ratat programmet varje år.

- Jag är ett kylskåp och kan inte dansa. Var Anton har ärvt dansförmågan från har jag ingen aning om, men det är inte från mig, säger han.

Glenn berättar också att TV4 erbjöd honom en hel del pengar för att vara med i år samtidigt som sin son, och han fick till och med provdansa med Annika Sjöö i en lokal på Kungsgatan i Göteborg. Låten "Three times a lady" spelas samtidigt som Glenn och Annika stegar en-två-tre i en vals. Men det gick bara inte.

"Det var åt helvete"

- Jag är värdelös och en fullständigt oduglig dansare. Du skulle ha sett mig dansa cha-cha! Det var åt helvete, säger Glenn.

Han berättar att han bara dansar på fyllan. Möjligtvis. I ung­domen blev det också en hel del disko till Bee Gees.

- Fast det kanske snarare var studs och hopp än dans, säger Glenn.

"Tre miljoner per vecka"

Trots att yngsta sonen Anton är en publikfavorit i den tv-sända danstävlingen, har Glenn inte ångrat sitt beslut.

Kan inget få dig att ställa upp?

- Kanske, bara kanske, om jag får riktigt bra betalt. Typ tre miljoner per vecka, skrattar Glenn.

Anton däremot säger att han inte haft något emot att få möta sin pappa på dansgolvet.

- Han kunde inte, men det hade varit klockrent om min farsa hade varit med, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.