"Glee"-stjärnan Cory Monteith funnen död

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Jim Smeal / Beimages

"Glee"-stjärnan Cory Monteith, 31, är död.

Han hittades avliden på ett hotellrum i Vancouver, skriver CNN.

Den kanadensiska skådespelaren Cory Monteith var en av de stora stjärnorna i succéserien "Glee", där han spelade Finn Hudson.

Han har nu hittats död på ett hotellrum i Vancouver, uppger polisen enligt flera medier. Han checkade in på hotellet 6 juli och skulle ha lämnat det under lördagen. När han inte lämnade hotellet i tid gick hotellpersonal in i hans rum och hittade honom död, rapporterar The Hollywood Reporter

Det finns ännu inga uppgifter om orsaken till dödsfallet.

Enligt polisen hade han varit med vänner under fredagskvällen, och film från hotellets övervakningskameror ska visa hur han tog sig tillbaka till sitt rum tidigt på lördagsmorgonen.

Då var han ensam.

Polisen tror också att han var ensam vid dödsfallet. När han hittades hade han varit död i flera timmar, skriver The Hollywood Reporter.

Lades in på rehab tidigare

Cory Monteith lade tidigare under våren in sig på en drogklinik. Han har i tidigare intervjuer berättat att han började använda droger som 13-åring och att han lades in på behandlingshem som 19-åring, efter att hans familj och vänner agerat, enligt CNN.

Mark Salling en av Monteiths skådespelarkollegor i Glee, skrev efter beskedet ett enda ord i ett inlägg på Twitter: "no".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.