Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glädjeskriket i sändning – efter elvabarnsmammans miljonvinst

Det blev skrik och jubel under morgonens Trisskrap i ”Nyhetsmorgon”.Foto: TV4.
Elvabarnsmamman Annica Einarsson Dannberg skrapade nämligen fram hela 2 500 000 kronor. Foto: TV4.
Steffo Törnquist och Jenny Alversjö Foto: TV4.
”Åh herregud! Oj oj oj. Över förväntan. Jag var ju införstådd med hundra tusen och bara där är en enorm glädje”, säger vinnaren i ”Nyhetsmorgon”Foto: TV4.

Det blev skrik och jubel under morgonens Trisskrap i ”Nyhetsmorgon”.

Elvabarnsmamman Annica Einarsson Dannberg skrapade nämligen fram hela 2 500 000 kronor. 

– Åh herregud! Oj oj oj. Över förväntan. Jag var ju införstådd med hundra tusen och bara där är en enorm glädje, säger vinnaren i ”Nyhetsmorgon”

Har du vunnit på lotteri någon gång?

Under torsdagens Trisskarp i ”Nyhetsmorgon” var elvabarnsmamman Annica Einarsson Dannberg, 38, från Kungsgården på plats i studion.

Steffo Törnquist och Jenny Alversjö var fascinerade över Trisskraparens familjekonstellation och frågade hur man får ihop vardagspusslet. 

Annica Einarsson Dannberg berättade bland annat att familjen så fort de ska färdas någonstans måste använda sig av minst två bilar.

– Allt kostar ju. Jag förstår att du måste blivit överlycklig när du skrapade fram tre tv-apparater, säger Jenny Alversjö samtidigt som hon och kollegan Steffo Törnquist håller tummarna.

Skriker rakt ut när hon får veta

Halvvägs in i Trisskrapet så konstaterar Steffo Törnquist att vinstsumman inte kommer att landa på 100 000 då det aldrig tidigare har skett att samma summa kommer efter varandra på en rad. 

De båda programledarna hejar på när Annica Einarsson Dannberg skrapar fram de sista rutorna. 

När den sista rutan är skrapad står det klart att elvabarnsmamman har vunnit 2 500 000 kronor.  

– NEEEEEJJJJJJJ! WOHO! Två och en halv miljon. Annica shit, skriker Jenny Alversjö när hon får se vinsten.

– Åh herregud! Oj oj oj. Över förväntan. Jag var ju införstådd med hundra tusen och bara där är en enorm glädje... oj. Helt underbart, säger Annica Einarsson Dannberg efter vinsten. 

Behöver inte oroa sig ekonomiskt

Efter vinsten är Annica Einarsson Dannberg nästan fortfarande i chock.

– Det är ofattbart! Jag var inte införstådd att det skulle bli så mycket. Miljonbeloppen hade man nog inte fokuserat på. Det kändes underbart, säger hon.

Hon berättar också att familjen följde dramatiken på tv där hemma. Och efter vinsten har hon fått många reaktioner. 

– Några är skakis, några är ledsna, några är superglada och några har inte riktigt vetskapen heller. Men jag har fått väldigt många gratulationer hemifrån och från barnen. 

Den stora familjen kommer framför allt lägga pengarna på boendet. Men även unna sig lite vardagslyx och resa. De kommer även spara en hel del av pengarna. 

– Det känns skönt. Just känslan att man inte är beroende av att tänka ekonomi överlag om det händer någonting, att man har en buffert, säger elvabarnsmamman.

Nu ska hon fira vinsten med en dag i Stockholm innan hon åker hem till familjen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.