Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Glädjebeskedet: Succé-serien ”Gossip girl” är tillbaka

Foto: WARNER BROS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Hello Upper east siders – ”Gossip girl” är tillbaka.

Enligt amerikanska sajten E News är en ny säsong av succéserien under produktion, som kommer sändas på HBO Max.

Tio nya avsnitt har beställts av serien – men det är inte säkert att några av de gamla kända ansiktena är med.

Amerikanska succéserien ”Gossip girl” är tillbaka. Tv-serien om de rika tonåringarna på Upper east side i New York återuppstår för en ny säsong, skriver E News.

Enligt sajten har det beställts tio nya avsnitt av den populära serien, som lades ner efter sex säsonger 2012

Än är det oklart om några av de gamla skådespelarna kommer återvända till serien, men serien kommer ta vid åtta år efter att Dan Humphrey avslöjade att han låg bakom ”Gossip girl”-bloggen – och skildra hur en ny generation av rika tonåringar hamnar under ”Gossip girls” lupp.

Planerna för nya serien

Serien kommer ”ta upp hur mycket sociala medier – och själva landskapet i New York – har förändrats under åren som gått”, skriver E News.

Skaparna av originalserien, Josh Schwartz och Stephanie Savage är både med som exekutiva producenter av uppföljningen.

Har pratats om i flera år

Att ”Gossip girl” ska komma tillbaka har det pratats om i flera år – men flera av skådespelarna i serien har konstaterat att ingen har frågat dem om de vill vara med i en  nyversion av den populära tonårsserien.

– Ingen har frågat mig. Ingen har någonsin pratat med mig om det förutom i intervjuer, och jag säger alltid samma sak: jag säger aldrig aldrig, så jag vet inte, sa Leighton Meester tidigare i år i en intervju med E News.

Nya säsongen av ”Gossip girl” är planerad att sändas våren 2020, och gå på den nya streamingtjänstern HBO Max i USA, skriver E News. Vilken streamingtjänst som kommer köpa in ”Gossip girl” i Sverige är ännu oklart.