Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glädjebeskedet om ”Celebrity Ex on the beach” – premiär redan denna vecka

Josephine Qvist om kärleksfrågan alla ställer
Stjärnkavalkad av deltagare i ”Celebrity Ex on the beach”
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay
Josephine Qvist slog igenom i den allra första säsongen av ”Ex on the beach” och nu är hon tillbaka.
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay
Nina Glimsell har varit med i två säsonger av ”Paradise hotel” tidigare.
Foto: Linus Hallsénius / Kanal 5 och Dplay

Snart är ”Celebrity Ex on the beach” tillbaka – tidigare än alla trott.

Efter en omröstning väljer Dplay att flytta premiären till den 9 april.

– Vi presenterade nyligen vår stjärncast och blev både stolta och glada när vi såg hur exalterade fansen blev över denna superuppställning, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för programmet, i ett pressmeddelande.

Förra veckan släppte Dplay deltagarna för den åttonde säsongen av ”Ex on the beach”. Josephine Qvist, Sara Bolay, Alex D'Rosso och Adrijano ”Adde” Mijanovic – det är bara några av de välkända som kommer att synas i tv-rutan. 

Med en säsong fylld av ”Paradise hotel”-profiler och ”Ex on the Beach”-legender kommer vårens säsong också med ett nytt namn ”Celebrity Ex on the beach”. 

Samtidigt som säsongens profiler släpptes meddelade Dplay också att programmet var tänkt att ha premiär den 23 april men nu kommer nya bud.

En solklar majoritet

”Celebrity Ex on the beach” kommer att sätta i gång tidigare – redan nu i veckan. Detta efter att programmets officiella Instagramkonto startade en omröstning där deras följare fick möjlighet att rösta om när säsongen skulle börja. 

Det var en solklar majoritet som ville att premiären skulle flyttas fram – och därför kommer vi kunna följa profilerna redan nu på torsdag den 9 april.

– Det är ett fantastiskt resultat! Celebrity Ex on the beach har fått ett varmt mottagande. Vi presenterade nyligen vår stjärncast och blev både stolta och glada när vi såg hur exalterade fansen blev över denna superuppställning, äger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Celebrity Ex on the beach på Discovery Networks Sweden, i ett pressmeddelande. 

”Celebrity Ex on the beach” sänds på Dplay tisdagar och torsdagar med start torsdag 9 april.

Sara Bolay avslöjar detaljer ur årets säsong:

Sara Bolay om relationen till Haidar Juma

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.