Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Glädjebeskedet: Nu får succéfilmen en uppföljare

Terry Crews, 50, avslöjade de goda nyheterna i tv. Foto: Gage Skidmore / Wikipedia
Filmen White chicks (2004), ska få en uppföljare. Foto: Poster / Sony Pictures

2004 blev kultklassikern White Chicks en av årets mest populära filmer – och gjorde upp mot en miljard kronor i biljettintäkter.

Nu kommer uppföljaren, efter 15 års väntan.

– Jag har hållit mig i form enbart för den här filmen, skämtar skådisen Terry Crews, om de glada nyheterna.

Muskelberget Terry Crews, 50, är bland annat känd från den populära tv-serien ”Brooklyn nine-nine” och reklamfilmerna för parfymmärket Old spice. Men mest av allt är han nog känd för rollen som Latrell Spencer i kultklassikern ”White chicks” från 2004.

När han under söndagskvällen deltog i talk-showen ”Watch what happens live with Andy Cohen”, kunde han leverera glädjebeskedet: ”White chicks” får en uppföljare, skriver New York Post.

I flera års tid har rykten spridits om en uppföljare till filmen – efter att en satsning i 2009 misslyckats. Nu är det alltså bekräftat att hjulen är i rullning på nytt, och en ny film med humorbröderna Shawn och Marlon Wayans ska spelas in.

I filmen från 2004 spelar Shawn och Marlon Wayans två FBI-agenter som måste gå under cover som ”vita brudar”. Foto: Sony Pictures

Efter att en tittare ringt in till talk-showen och ställt frågan, kunde inte Terry Crews hålla tyst om nyheterna.

– Vet du vad? Jag har faktiskt pratat med Shawn, och han sa, ”Mannen, vi gör det, vi drar i gång det”, berättar Crews i programmet.

Glädjebeskedet väckte stort jubel i studion, varpå programledaren svarade att han var säker på att uppföljaren skulle bli en succé.

I USA gick ”White chicks” upp på vita duken i juni 2004, vilket också innebar att filmen firade 15 år när programmet spelades in.

– I 15 års tid har jag hållit mig i form för den här filmen, skämtade Terry Crews.