Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glädjebeskedet – Håkan Hellström släpper nytt

Artisten Håkan Hellström släpper nytt.Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
I vår kommer ny musik från Håkan Hellström.Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Den som har väntat på ny musik från Håkan Hellström behöver inte vänta länge till.
Låtskrivaren och producenten Joakim Åhlund avslöjar att en ny skiva är på väg.

– Precis gjort klart en Håkan Hellström-skiva. Ska komma i vår, säger Åhlund i podcasten ”Gott snack med Fredrik Söderholm”. 

Sångaren och låtskrivaren från Göteborg har släppt många låtar och album. Han blev känd för den större publiken när han 2000 slog igenom med låten ”Känn ingen sorg för mig i Göteborg” och hans första album gavs ut med samma titel och blev en succé. 

Nu avslöjas det hur framtiden kommer att se ut för artisten. På Hellströms Facebooksida publicerades under fredagen en video. Till den svartvita videon på artisten hörs några toner – som troligtvis är toner från en ny låt.

”Ny musik släpps 26 mars kl 20:00!”, står det till videon.

Producenten avslöjar: ”I vår”

Men kanske är det inte bara en låt som kommer att släppas under våren – enligt låtskrivaren och producenten Joakim Åhlund är det en hel skiva som fansen kan vänta.

– Precis gjort klart en Håkan Hellström-skiva. Ska komma i vår, säger Joakim Åhlund i podcasten ”Gott snack med Fredrik Söderholm”. 

Håkan Hellström har vunnit flera priser för sitt artisteri och vann ett prisades tidigare i år på Grammisgalan som ”Årets singer-songwriter”. 

Vid flera tillfällen har han uppträtt inför tiotusentals personer på bland annat Ullevi i Göteborg. Tillsammans med sitt band har han hyllats för sina liveframträdanden och i sommar väntar nya spelningar på Ullevi för Hellström och bandet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.