Gladiatorn ny som expert i "Lyxfällan"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: FOTO: PETTER KARLBERG/TV4 / Foto: Petter Karlberg/TV4
Foto: EXPRESSEN

Magdalena Kowalczyk, känd som "Athena" i "Gladiatorerna", blir ny expert i "Lyxfällan".

Tillsammans med Frida Boisen, Magnus Hedberg och Patrik Wincent kommer hon att leda 24:e säsongen på TV3.

– Det är en livsdröm som besannas, säger Magdalena i ett pressmeddelade.

Nu är hela expertteamet i "Lyxfällan" klart. Tidigare har TV3 presenterat Frida Boisen och Magnus Hedberg – och nu är det också klart att civilekonomen Magdalena Kowalczyk och författaren Patrik Wincent gör dem sällskap i tv-succén.

Magdalena Kowalczyk, är även känd som "Athena" i "Gladiatorerna" och är känd som professionell thaiboxare. 

– Det här blir coaching 2.0 – det är en sak att skrika på folk att göra burpees, men när det gäller människors privatekonomi så blir det lite mer komplicerat. Det är en större utmaning att balansera pedagogik, stränghet och pepp. Jag är väldigt van vid att hantera budget och pengaflöden, och det ska bli så kul att få göra det jag kan i en kontext som hjälper andra. Det är en livsdröm som besannas, säger Magdalena i ett pressmeddelande.


LÄS MER: Hon är ny programledare i "Lyxfällan" i TV3 

https://www.instagram.com/p/Bdr1Z35htV-/?taken-by=tv3se

"Lyxfällan" tillbaka den 1 februari

I den nya säsongen av "Lyxfällan", som blir den 24:e i ordningen tar ett expertteam över rodret i stället för två fasta programledare, en modell som redan används i norska och danska Lyxfällan.

– Det känns som en väldigt stark kvartett som skapar en fin dynamik. Patrik har en annan infallsvinkel i programmet än vad vi kanske sett tidigare och det är smått oväntat att en gladiator blir programledare i Lyxfällan. Varje expert tillför något unikt med just sin kompetens, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

Lyxfällan har premiär 1 februari kl 20.00 på TV3 och Viafree.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.