Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gisslandrama i Chris Browns bostad i natt

Chris Browns hem har blivit utsatt för inbrott. Huset ska ha blivit fullkomligt plundrat.Foto: Km/Fameflynet Pictures
Foto: Manuel Balce Ceneta

Chris Browns hem har blivit utsatt för inbrott.

Huset ska ha blivit plundrat på pengar och ägodelar.

En släkting till honom uppges ska ha hållits som gisslan, skriver TMZ.

Under onsdagseftermiddagen, svensk tid, blev artisten Chris Browns hem utsatt för inbrott. Tre personer ska ha tagit sig in i huset och hotat en nära släkting - Browns faster. Hon ska inte ha blivit skadad men enligt polisrapporten så ska hon ha blivit pistolhotad och intvingad och inlåst i en garderob, uppger TMZ.

Därefter ska inbrottstjuvarna ha plundrat Chris Browns hem på både pengar och ägodelar och flytt platsen. Polisen vet ännu inte hur mycket som stulits från huset. Browns faster ringde på polis.

Chris Brown var inte hemma under händelsen.

Browns hus ligger i San Fernando Valley och han ska ha köpt huset alldeles nyligen.

Även tidigare i år blev artisten utsatt för inbrott. Han hade varit i Las Vegas ett par dagar och återvände till sitt hem i Agoura Hills, Kalifornien vid niotiden på kvällen.

 

LÄS MER: Naken kvinna bröt sig in hos Chris Brown

 

Väl inne i hallen hittade han okända kvinnokläder, och i köket hade någon skrivit "Jag älskar dig" med sprayfärg. När Brown och hans team gick längre in i huset för att undersöka det mystiska fyndet vidare hittade de den skyldige i hans säng - naken.

Då han inte hade en aning om vem det var utan snabbt kom fram till att det rörde sig om en inkräktare ringde han polisen som kom och satte handfängsel på kvinnan. Hon fördes till polisstationen och anklagades för inbrott och vandalisering.

Köket var inte det enda hon hade gått loss på med sprayfärgen. Även Browns två bilar, en silverfärgad Rolls-Royce och en svart Range Rover, hade vandaliserats med orden "Mrs Brown".

 

LÄS MER: Chris Brown har nu avtjänat sitt straff

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.