Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Giselle Hyvönens egna ord efter bröllopet med Rickard

Rickard Olsson och Giselle Hyvönen gifte sig den 12 juni.
Foto: CECILIA LILJETON / IBL
I podcasten ”Lillelördag” berättar hon att de träffades på Tinder.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Rickard Olsson.
Foto: MATHIAS OTTERBERG / FOLKSPEL

Rickard Olsson och nya kärleken Giselle Hyvönen gifte sig plötsligt i mitten av juni.

Nu berättar den nyblivna hustrun själv om bröllopet – och om hur hon och tv-profilen träffades.

– Vi träffades på Tinder och blev kära direkt, säger hon i podcasten ”Lillelördag”.

Det var förra hösten som programledaren Rickard Olsson, 53, gick ut och berättade om sin nya kärlek, Giselle Hyvönen, 43.

– Det var många pusselbitar som föll på plats, sa Olsson då.

Sedan dess har saker och ting rullat på och i helgen kom överraskningen: Paret hade plötsligt och lustigt fått och gift sig på Bank Hotel i Stockholm. Vigseln ska ha varit av den mindre sorten med få gäster.

– Många av er tycker nog att det har gått fort, men när man träffar den stora kärleken så vet man – och då släpper rädslan, sa Rickard Olsson i sitt tal. 

I Ann Söderlunds och Anitha Clemences podcast ”Lillelördag” berättar nu också Giselle Hyvönen själv om bröllopet och kärlekslyckan.

– Det var väl typ fyra och en halv vecka sedan han friade, säger hon och berättade vidare hur Rickard Olsson friade i köket en lördagsmorgon – efter att hon själv först skämtat om att han borde fria.

– ”Vill du gifta dig då?”. Jag bara ”ja”. Sen så han ”friade jag nu?”. Jag bara ”jajjemän, det gjorde du”. 

Berättar om Rickard Olssons tal 

Hon förklarar vidare hur allt gick snabbt och hur de försökta hitta ett passande datum – som till sist blev den 12 juni.

– Vi har pratat om det jättemycket att vi vill vara vara man och hustru. Det är en skitmärklig och jävligt härlig känsla att få ha den visionen tillsammans.

Giselle Hyvönen berättar sedan om nyblivne makens tal.

– Jag har nog aldrig i mitt liv, förutom när tryckt ut barn, eller ja snittat ut barn, varit i stunden så mycket som jag var där.

Hon avslöjar också hur hon och Rickard Olsson möttes.

– Vi träffades på Tinder och blev kära direkt.

Expressen har sökt Giselle Hyvönen. 

Han avråds nu från läkare att jobba de kommande veckorna, vilket gör att han inte kommer kunna vara med under resten av säsongen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.