Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gina Dirawis påstående om Skavlans okända förflutna

Gina Dirawi är gäst i fredagens ”Skavlan”.Foto: SVT
I programmet förklarar Gina Dirawi att hon kan se vem Skavlan var i ett tidigare liv.Foto: SVT
Något som får Fredrik Skavlan att reagera.Foto: SVT
Enligt Gina Dirawi har Fredrik Skavlan varit en gammal kvinna i ett tidigare liv.
”Läser du mig nu?”, undrar Skavlan.Foto: SVT

Gina Dirawi menar att hon ibland kan se andra människor förflutna och framtid – något som får ”Skavlan”-programledaren Fredrik Skavlan att höja ordentligt på ögonbrynen.

När tv-profilen gästar fredagens avsnitt berättar hon hur hon gör, av avslöjar att det ligger i hennes familj.

– Jag funderade på vad du varit i ett tidigare liv. Jag tror du var en gammal kvinna, säger Gina Dirawi i ”Skavlan”.

Gina Dirawi gästar fredagens avsnitt av ”Skavlan”, och ställs mot väggen av programledaren angående sina ”övernaturliga” egenskaper.

– Jag har läst någonstans att du kan känna av journalister, och förstå lite om deras liv och lite som magi, säger Fredrik Skavlan, och får Dirawi att skratta.

– Nu kommer ju Aftonbladet göra mig till Tomas Di Leva, och så får jag leva med det resten av livet, skämtar Gina Dirawi.

– Men lite trädkramare är du ju, säger Fredrik Skavlan.

Gina Dirawi håller helt med, och avslöjar att hon kan läsa av folks förflutna och framtid.

– Hundra procent. Vet du vilken kraft som finns i naturen? Jag tror att alla har det här egentligen, men bara att man inte är öppen för det, för man är så rädd för allt i Sverige. Jag kan få upp saker om människors förflutna eller framtid eller så, om jag är öppen för det. 

– Jag kollar mycket i ögon, och ibland kan jag få upp. Men det beror på om jag är öppen för det. Jag blir så stressad, säger Gina Dirawi, när Fredrik Skavlan vill att hon ska läsa honom.

Dirawis påstående om Skavlan

Men när Skavlan undrar om hon läser framtid i folks handflator, berättar tv-profilen att båda hennes föräldrar har liknande egenskaper.

– Nä, min pappa kan ju läsa i koppar, kaffesump, och min mamma får upp i drömmar. Min mamma är en sådan häxa, hon kan liksom veta allt, på ett bra sätt, säger Gina Dirawi – ett påstående som får Fredrik Skavlan att reagera ordentligt, och skifta nervöst i stolen.

– Det är svårt att titta på dig nu – läser du mig nu, undrar han.

Gina Dirawi berättar då sin bild av vad Fredrik Skavlan har för förflutet.

– Jag funderade på vad du varit i ett tidigare liv. Jag tror du var en gammal kvinna.

”Skavlan” sänds fredagar 21.00 i SVT1.

Vem är Gina Dirawi?

Vem är Gina Dirawi?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.