Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gigi Hadid hyllas för gravidbilderna

Gigi Hadid.
Foto: Stella Pictures
Stjärnparet väntar barn.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA

Supermodellen Gigi Hadid är höggravid med sitt och kärleken Zayn Maliks första barn.

Nu delar hon med sig av speciella bilder på gravidmagen – som sammanlagt gillats över 20 miljoner gånger.

”Odlar en ängel”, skriver hon till en av bilderna.

Supermodellen Gigi Hadid, 25, och forna One Direction-medlemmen Zayn Malik, 27, väntar sitt första barn tillsammans, och har under coronapandemin tagit vara på tiden och njutit av att se bebisen växa i Hadids mage.

Nu, när det inte är långt kvar tills bebisen kommer till världen, väljer Gigi Hadid att visa upp sin vackra gravidkropp med flera speciella gravidbilder på Instagram.

”Tar vara på den här tiden. Uppskattar all kärlek och lyckönskingarna. Kommer aldrig glömma hur jag skapade de här speciella bilderna med mina vänner”, skriver Gigi Hadid till en av bilderna.

”Odlar en ängel”

Till en annan skriver modellen ”Odlar en ängel”.

De tre inläggen har alla gillats mellan sju och åtta miljoner gånger vardera. Modellvänner som Elsa Hosk, Kaia Gerber, Gisele Bündchen och Lily-Rose Depp hyllar henne alla i kommentarsfältet.

Gigi Hadid har i tidigare intervjuer förklarat varför hon inte delar med sig mer av sin graviditet på sociala medier än hon gör.

– Jag tror många personer är förvirrade över varför jag inte delar mer, men liksom, jag är gravid under en pandemi. Min graviditet är inte det viktigaste som försiggår i världen. Det är en anledning till att jag kände att det inte riktigt är något som jag behöver dela, förutom med min familj och vänner.


https://www.instagram.com/p/CEWoTaynvz2/https://www.instagram.com/p/CEWod3eHzbN/https://www.instagram.com/p/CEWorgXniHr/

Modellens svar på frågorna om magen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.