Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förvirringen efter Gigi Hadids bild: ”Synvilla”

Gigi Hadid döljer gravidmagen: ”Optisk synvilla”
Gigi Hadid ifrågasattes av fans.
Foto: BACKGRID UK/IBL
Zayn Malik och Gigi Hadid ska bli föräldrar i höst.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Gigi Hadid är bara några månader från att bli mamma för första gången – men fans förundras över hur hon inte har mer bebismage.

I en livesändning har supermodellen avslöjat hur hon gjort för att bebismagen inte ska synas.

”Den här vinkeln och den här väldigt pösiga byxdressen skapar en synvilla. Från sidan är det en helt annan sak”, erkände Gigi Hadid, skriver US Magazine.

Supermodellen Gigi Hadid, 25, är gravid i sjätte månaden med sitt och kärleken Zayn Maliks första barn – men kan ändå lyckas dölja sin bebisbula.

I juni höll Gigi Hadid i ett digitalt evenemang tillsammans med New York-kocken Sophia Roe, för att hjälpa till att utbilda sina fans i hur de kan hjälpa till att motkämpa rasism. Under sändningen kunde fansen bara se Gigi Hadids överkropp, men modellen fick ändå frågan om hur hon inte kunde se mer gravid ut.

”Hur har du inte en mage?? Jag är fyra månader gravid och min mage är jättestor. Du ser fantastisk ut dock”, skrev en tittare.

Gigi Hadids förklaring till förvirringen

Supermodellen svarade att det hela var en optisk synvilla – hon ser mer gravid ut i verkligheten.

”Den här vinkeln och den här väldigt pösiga byxdressen skapar en synvilla. Från sidan är det en helt annan sak, haha”, svarade Gigi Hadid, och önskade kvinnan lycka till med sin egen graviditet.

Gigi Hadid och Zayn Malik började dejta redan 2015, strax efter att Malik lämnade pojkbandet One Direction och bröt sin förlovning med Little Mix-artisten Perrie Edwards. 2018 gjorde paret slut, men lyckades snart hitta tillbaka till varandra igen.


Bilden på Gigi Hadid fick många att reagera:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.