Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gigi Hadid berättar nu själv om graviditeten: ”Klart vi önskar”

Gigi Hadid och Zayn Malik väntar sitt första barn tillsammans.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
Nu berättar modellen i en intervju om känslorna kring att bli mamma, och hur det har gjort livet i karantän bättre.
Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Gigi Hadid väntar sitt första barn 

Nu berättar modellen i en intervju om känslorna kring att bli mamma, och hur det har gjort livet i karantän bättre.

– Vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, säger Gigi Hadid i ”The tonight show”.

Det var i förra veckan som nyheten kom att supermodellen Gigi Hadid, 25, och artisten Zayn Malik, 27, väntar sitt första barn tillsammans.

Nu berättar Gigi Hadid för första gången själv om graviditeten, och säger att hon och Malik hade velat berätta om det på sina egna villkor – men att det läckte innan de hann. Nu är de dock glada över att kunna prata öppet om sin familjenyhet.

– Det är klart vi önskar att vi hade kunnat få berätta det på våra egna villkor, men vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, säger Gigi Hadid i ”The tonight show”, som spelas in över länk.

Gigi Hadid firade nyligen sin 25-årsdag, och publicerade en liten video med systern Bella Hadid och Zayn Malik. I tv-intervjun berättar modellen att hon hade en ”bagel-tårta”, och att bagels är något hon har haft ett riktigt sug efter nu i början av sin graviditet.

Gigi Hadids ljus i coronatiden

Hadid ser också graviditeten som något positivt i dessa dystra tider, och väljer att se det från den ljusa sidan – nu när de sitter i karantän kan både hon och Zayn fokusera på den framtida familjemedlemmen som bakas i hennes mage.

– Vi är glada över att vi nu kan få vara uppspelta. Speciellt under den här perioden är det positivt att vi kan vara hemma och tillsammans och verkligen uppleva det här dag för dag, säger Gigi Hadid.

https://www.youtube.com/watch?v=gh7Hy9CpagQ&feature=emb_title

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.