Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gifta skådespelarens svar efter otrohetsbilderna

Sedan Alice Stenlöf och Jireel lade upp bilder från vad som uppenbart var samma hotell utomlands har deras fans varit övertygade om att de är ett par.
Här kysser Dominic West hustrun efter otrohetsbilderna.Foto: GLOSPICS/ MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Den handskrivna lappen paret lämnade utanför huset.Foto: GLOSPICS/ MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Lily James.Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN

Skådespelarna Dominic West och skådespelerskan Lily James, 31, fångades på bild tillsammans i Rom där de såg ut att vara på en romantisk semester.

Bilderna ledde till att otrohetsrykten började spridas eftersom Dominic West är gift sedan 10 år tillbaka.

Nu svarar skådespelaren med en handskriven lapp, rapporterar E! News.

”The Affair”-skådespelaren Dominic West, 50, är gift sedan flera år tillbaka och har fyra barn tillsammans med hustrun Catherine FitzGerald, 49.

Men efter att bilder spridits där han och ”Mamma Mia”-skådespelerskan Lily James, 31, ser ut att vara väldigt närgånga har många frågetecken uppstått och otrohetsrykten florerat.

Skådespelarna arbetar för tillfället tillsammans och spelar in en tv-serie som baseras på novellen The Pursuit of Love. Inspelningen sker dock i England och på bilderna, som Daily Mail publicerat, befinner sig skådespelarna i Rom.

På bilderna syns Dominic West och Lily James bland annat dela på en elsparkcykel på Roms gator. På en annan bild syns de sitta nära varandra på en uteservering där det ser ut som att Dominc West pussar Lily James på halsen.

Kysstes framför fotograferna

En vän till Catherine FitzGerald har beskrivit henne som ”förkrossad” över bilderna.

– Hon trodde att de hade ett bra äktenskap och nu är det antagligen över, säger vännen till Daily Mail.

Men under tisdagsförmiddagen kysstes Catherine FitzGerald och maken Dominic West framför fotograferna utanför deras hem i Cotswold i England.

Paret lämnade även en handskriven lapp som var signerad av dem båda. På lappen stod:

”Vårt äktenskap är väldigt starkt och vi är väldigt mycket fortfarande tillsammans. Tack.”.

Dominic West ska dock inte ha svarat på några frågor om bilderna och efter kyssen gick paret in i huset igen. Kort därpå lämnade de huset i en bil, skriver Daily Mail.

”Jag dejtar inte för tillfället”, går det att läsa i en faktaruta i en intervju med Lena Philipsson I Aftonbladet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.