Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Gift vid första ögonkastet”- stjärna blir mormor – vid 35

Ning Surat har blivit mormor som 35-åring
Foto: Instagram
17-åriga dottern Kia har fått en dotter.
Foto: Instagram / Instagram

Australiensiska ”Gift vid första ögonkastet”-stjärnan Ning Surat blir mormor som 35-åring. 

Äldsta barnet Kia, 17, födde i början av veckan en dotter. 

– Inte en endaste svordom, skriver Ning Surat på sin Instagram

Ning Surat, 35, blev känd i den sjätte säsongen av ”Gift vid första ögonkastet Australien” där hon parades ihop med Mark Scrivens, 41. Under tisdagen publicerade Surat en bild på Instagram på sin dotter Kia, 17, som precis blivit mamma åt en flicka.

Den tidigare ”Gift vid första ögonkastet”- deltagaren var 18 år när hon fick sin dotter, och blir nu som 35-åring mormor. Cyrell Paule, känd från samma säsong, kommenterade Surats inlägg med ”hetaste mormodern” och lyckoönskningar. 

Intill ett svartvitt foto på dottern och hennes nyfödda skriver Surat att hon är ”så stolt över min äldsta dotter, som gjorde något som jag aldrig skulle kunna göra. Tack för att jag fick bevittna den mest fantastiska, vackra och äkta upplevelsen som förlossning är”. 

https://www.instagram.com/p/CLFgnGmsO04/?hidecaption=true

Hon skriver vidare att ”du klagade inte ens, du sa inte en enda gång att du inte skulle klara det. Inte en endaste svordom”. 

”Hetaste mormodern”

Cyrell Paule kommenterade inlägget med ”Är inte du den fucking hetaste mormodern! Hälsa din dotter grattis, och hon har inget att oroa sig för. Att vara orädd och en fantastisk mamma finns i hennes blod”. 

Ning Surat lade senare upp en bild på den nyfödda flickan, i förd en liten rosa mössa. ”Låt mig bara titta på dig”, skrev den nyblivna morföräldern. 

https://www.instagram.com/p/CLIEImBs1g6/?hidecaption=true

Mark Scrievens och Ning Surat blev båda kända i ”Gift vid första ögonkastet” för två år sedan, när de parades ihop av experter. Till en början var förhållandet något knakigt, och paret hade svårt för intimitet med varandra.

I slutet av programmet ville Surat fortsätta förhållandet, vilket Scrievens inte ville och paret gick således skilda vägar. De har inte träffat varandra sedan dess men är trots det vänner, enlig Heart

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.