Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ger efter för kärleken till klassisk duo

Foto: Nordisk Film

Den allra djupaste kärleken är ödesbestämd att bo granne med sorgen. Hjärtan kan gå i tusen bitar, och i samma ögonblick som jag betraktar mina barn med lyckotårarna på insidan, så grips jag av skräcken över att förlora allt. 

Kanske är det därför den vackra berättelsen om Hasse och Tage, så ofta får mig att vilja gråta. För att de och allt vad de stod för inte finns längre. För att Tage gick bort i förtid, och lämnade Hasse. För att det folkhem där ondskan kunde motas bort med sagor och sång är förbi.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Professorn: Därför är våra symtom på corona så olika

Tecken på att du redan varit smittad

Olsens kritik: ”Vad vet Tegnell som inte vi vet?”

Professorn ifrågasätter Sveriges taktik

Experten: Då är risken för otrohet som störst

Det går att komma över otrohet – men det tar tid