Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

George Clooneys hyllning till Sverige – efter besöket

Det var den 13 mars som makarna Clooney landade i Sverige för att vara med på ett evenemang för Svenska postkodlotteriet i Stadshuset i Stockholm. Foto: ALISTAIR LINFORD/REX / ALISTAIR LINFORD/REX/IBL REX FEATURES
George och Amal Clooney besökte Sverige förra veckan, för att vara med på ett evenemang med Svenska postkodlotteriet. Foto: BERETTA/SIMS/REX / BERETTA/SIMS/REX/IBL REX FEATURES

George och Amal Clooney besökte Sverige förra veckan, för att vara med på ett evenemang med Svenska postkodlotteriet.

Nu har Postkodlotteriet publicerat ett klipp från eventet – där Clooney hyllar svenskarna.

– Ni gör sådant otroligt arbete. Vad ni har skapat här... Jag kan inte förklara hur magiskt det är att se ett helt grannskap lyckligt, säger George Clooney i klippet.

Det var den 13 mars som makarna Clooney landade i Sverige för att vara med på ett evenemang för Svenska postkodlotteriet i Stadshuset i Stockholm.

Paret bodde på Grand Hôtel och hyllade Sverige när de anlände.

– Jag tycker mycket om Sverige, det är så vackert här. Det var alldeles för längesen jag sist var här, sa George Clooney till Expressens journalist på plats.

 

https://www.instagram.com/p/BvUf6A-Bovw/

 

Rickard Sjöberg får George Clooney att brista ut i skratt

Nu har Svenska postkodlotteriet publicerat en video på sin Facebook från evenemanget i Stadshuset, där Clooney brer komplimanger över hur Postkodlotteriet hjälper välgörenhetsorganisationer, samtidigt som de kan göra hela kvarter till lyckliga vinnare.

– Grattis till alla postkodvinnare, och grattis till alla de här otroliga välgörenhetsorganisationerna. Ni gör sådant otroligt arbete. Vad ni har skapat här... Jag kan inte förklara hur magiskt det är att se ett helt grannskap lyckligt, samtidigt som de bekostar alla de här fantastiska välgörenheterna, säger George Clooney i klippet, medan hustrun Amal Clooney nickar instämmande.

George Clooney fortsätter:

– Och ditt engagemang i det här under så lång tid. Jag önskar vi gjorde det här i USA, men vi har inte listat ut ett sätt att göra det på än, men ni kanske kan hjälpa oss.

Rickard Sjöberg konstaterar att det kanske är svårare att få till något liknande i USA.

– Ni har mycket konstiga lagar i USA, säger Sjöberg i klippet, och får George Clooney att brista ut i skratt.

– Vi har många problem just nu, tillägger George Clooney.