Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

George Clooney uppges haft sex med Epsteins medhjälpare

Miljardären Jeffrey Epstein död – Detta har hänt
George Clooney.Foto: MA/ACTION PRESS/REX/SHUTTERSTOCK / MA/ACTION PRESS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Jeffrey Epstein.Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Hon anklagas för att vara medhjälpare till Jeffrey Epstein, och försett honom med unga tjejer.

Nya uppgifter menar att Ghislaine Maxwell också ska ha haft ett sexuellt möte med skådespelaren George Clooney – det menar Virginia Roberts, som uppger sig vara Epsteins tidigare sexslav.

Uppgifterna står skrivna i ett bokmanus som nu har släppts genom domstolen i New York, skriver The Sun.

Ghislaine Maxwell, 57, nära vän och tidigare flickvän till Jeffrey Epstein är anklagad för att ha hjälpt den sexbrottsanklagade miljardären till att fått fram unga kvinnor som han sedan haft sex med. Nu kommer uppgifter om att skådespelaren George Clooney, 58, ska ha haft sex med Ghislaine Maxwell, skriver The Sun.

Virginia Roberts, uppger sig vara Jeffrey Epsteins tidigare sexslav, hon säger sig ha blivit rekryterad av Ghislaine Maxwell redan som 15-åring. I ett bokmanus som hon har skrivit beskriver hon att Ghislaine Maxwell ska ha haft ett sexuellt möte med skådespelaren George Clooney. I bokmanuset som nu har släppts genom domstolen i New York uppges det att Ghislaine Maxwell och George Clooney setts på ett event för att sedan gått in på en toalett tillsammans.

”En gång kom hon tillbaka fnittrig som en skolflicka med en explosion av nyheter. Med all spänning i hennes röst kunde man tro att hon var på väg att bli nästa kronprinsessa, men hon hade gett George Clooney en avsugning på toaletten på något slags event, något hon aldrig släppte helt”.

Menar att det är fiktion

När denna händelse mellan George Clooney och Ghislaine Maxwell skulle ha skett är oklart. Viginia Giuffres bokmanus är från 2011 och presenterades under ett domstolsärende om ärekränkning där hon kämpat mot Ghislaine Maxwell.

Det finns inga misstankar att George Clooney skulle vara inblandad i Jeffrey Epsteins sexaffärer. Advokater från båda sidor menar att bokmanuset är fiktion och att händelsen bara är påhittad. Varken George Clooney eller Ghislaine Maxwell har kommenterat ryktena. 

Hittades död i sin cell

Den 24 juli hittades Jeffrey Epstein skadad på golvet i sin cell i häktet på Manhattan i New York. Efter händelsen sattes han under självmordsbevakning med dagliga psykiatriska utvärderingar. Sex dagar senare beslutade fängelset att bevakningen inte var nödvändig och informerades justitiedepartementet om att Epstein i stället skulle få en cellkamrat samt tittas till av vakter var 30 minut. Tolv dagar senare, tidigt på lördagsmorgonen den 10 augusti hittades han död i sin cell.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.