Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gene Simmons svar efter kritiken: ”En gris”

Kiss-stjärnan Gene Simmons kallar sig själv för en "arrogant, sexistisk gris" i en intervju i ett amerikanskt tv-program. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Gene Simmons här tillsammans med sin andra hälft, Shannon Tweed. Foto: VERONICA SUMMERS / SPLASH NEWS / VERONICA SUMMERS / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
I en amerikansk intervju talar Gene Simmons ut om sitt sexistiska agerande: "Jag sårade min familj" säger han. Foto: STELLA PICTURES VISUAL PRESS AGENCY

Han säger sig ha haft sex med över 5000 kvinnor och han skryter gärna om det. Trots det erkänner nu basisten Gene Simmons, 68, i en intervju att han varit en "arrogant sexistisk gris". 

Front mannen och Kiss-stjärnan Gene Simmons har sedan 70-talet levt det vilda rock'n'roll-livet. Förra året berättade den kvinnliga musikjournalisten Kathy McCabe i The Daily Telegraph hur hon hade gått ut från en intervju med Simmons på 90-talet efter flera sexistiska kommentarer.

Bland annat ska Gene ha sagt att han "älskar att komma till Australien eftersom alla kvinnor har stora bröst och rumpor". 

I en ny intervju i tv-programmet "Andrew Denton´s Interview", säger han att han beklagar sitt uppförande. 

– Jag betedde mig helt fel som sa så där. Men du måste också komma ihåg, och detta säger jag inte för att försvara mig, men det var en annan tid, sa Simmons i tv-programmet enligt News.com.au. 

 

LÄS MER: Kiss-stjärnan portad från tv efter scenerna 

 

"Det finns ingen ursäkt"

Nu säger han i stället att det är lätt att vara efterklok.

– Det finns egentligen ingen ursäkt för att använda ett sådant språk. Jag har gjort många misstag och man måste gå vidare och bli bättre. Det är dags att vi vaknar upp och jag är den första som kommer att erkänna att jag har varit en arrogant sexistisk gris, säger han i tv-programmet. 

"Min mamma var inte stolt över det"

Sedan snart trettio år tillbaka är Gene tillsammans med före detta Playboy-modellen Shannon Tweed. De är även sedan 2011 äkta makar. Gene har tidigare beskrivit sin fru som "sin Jesus".

– I 29 år gjorde jag det som ni kan tänka er att män gör i ett band och det är intressant hur arrogant – intressant är inte det rätta ordet men jag sårade min familj, jag sårade mina barn, min mamma var inte stolt över det, sa Simmons i det amerikanska tv-programmet.

 

LÄS MER: Hårda kritiken mot legendarens krav

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!