Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gävletjejen vill se ut som en seriefigur

Pixee Fox från Gävle vill se ut som en seriefigur.
Foto: Faksimil Kanal 5
Bland annat har hon opererat ögonen för att byta ögonfärg.
Foto: Faksimil Kanal 5
Hon har även opererat bort sex revben för att minska midjan.
Foto: Faksimil Kanal 5
"Min kropp är min canvas, och jag skapar ett konstverk", säger Pixee Fox i "Outsiders".
Foto: Faksimil Kanal 5
26-åringen har gått igenom 16 operationer.
Foto: Faksimil Kanal 5

Hon har genomgått 16 plastikoperationer och är den första någonsin att operera bort sex revben.

I premiäravsnittet av "Outsiders" berättar svenska Pixee Fox om valet att genomgå en extrem kroppsmodifiering.

– Man måste dedikera hela sitt liv och ge upp allting annat, säger hon i programmet.

Tre näsoperationer, ett ögonbrynslyft, tre revbensmodifieringar och fyra bröstoperationer.

Det är bara några av de 16 plastikoperationer som 26-årige Pixee Fox, från Gävle, genomgått för att efterlikna den tecknade seriefiguren Holli Would.

I premiäravsnittet av Kanal 5:s program "Outsiders" berättar Pixee Fox att hon sedan hon tog beslutet att drastiskt ändra sitt utseende fokuserat fullt ut på det.

– Jag har anpassat hela mitt liv runt min plastikkirurgi och runt mina levnadsvanor, så ett 7-4 jobb, oavsett vad det är, det passar inte mig. Brösten är så pass stora att det kan vara svårt att göra vissa saker, säger hon i programmet och fortsätter:

– Min kropp är min canvas, och jag skapar ett konstverk.LÄS MER: Här är kändisarnas skönhetsingreppBerättar om anledningen i "Outsiders"

Pixee Fox berättar att hennes otaliga operationer inte har någonting med ett dåligt självförtroende att göra. Den svenska modellen vill bara se ut som hon känner sig på utsidan - nästa steg är att byta ögonfärg permanent.

– Det jag gör är ju väldigt extremt. Det är ingenting som gemene man gör eller bör ägna sig åt. Men jag tycker ju själv att det är roligt, så jag gör ju narr av mig själv, säger hon.LÄS MER: Hon opererar sig för att se ut som stjärnanPixee Fox: "Vill se hur långt jag kan gå"

Den första operationen gjorde Pixee Fox 2010. Nyligen blev hon den första någonsin att operera bort sex revben för att minska midjan.

– Jag vill se hur långt jag kan gå, hur mycket jag kan skapa. Jag har en bestämd bild av hur jag vill att det ska bli i slutändan.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.