Foto: Eric JosjöFoto: Eric Josjö
 Foto: Eric Josjö
Foto: Robert EklundFoto: Robert Eklund
 Foto: Robert Eklund

Gästlistan till andra "Parneviks"-säsongen

Publicerad

Succéprogrammet "Parneviks" säsong två kommer tillbaka i år i TV3.

Redan nu står det klart vilka kändisar som medverkar i programmet.

Här är hela gästlistan.

Sedan tidigare står det klart att bland andra Little Jinder, Thomas Wassberg och Dragomir Mrsic kommer att medverka i "Parneviks" säsong två i TV3.

Men redan nu står det klart vilka som kommer att gästa familjen Parnevik i USA i nya säsongen.

"Paradise hotel"-stjärnan och numera även Melodifestivalstjärnan Samir Badran medverkar tillsammans med sin pappa Ahmad. I samma avsnitt är även Dj-duon Rebecka & Fiona med, samt Anders Öfvergård.

Även Oscar Zia, Janne Josefsson, Isabella "Blondinbella" Löwengrip medverkar i "Parneviks" i TV3.

Glenn Hysén, Anton Hysén och Alexander Bard är även klara för nya säsongen.

Det var i juni förra året som det stod klart att TV3 gör en ny säsong av succéprogrammet.

Detta efter att familjen Parnevik, med Jesper Parnevik och Mia Parnevik i spetsen, till slut hade fått till sitt schema.

 

Ville hoppa av

Tidigare under våren berättade Mia Parnevik att det inte kändes möjligt med en ny säsong.

– De försöker få oss att göra det, det är jättemycket snack om det och vi är så smickrade, men just nu känns det omöjligt. Några av oss vill och några av oss vill inte. Det är jag och Jesper som bromsar. Logistiken nu gör att det känns omöjligt. Det är skitkul att spela golf, och det här var en grej vi bara gjorde, sa Mia Parnevik då.

Samtidigt berättade hon tidigare under säsongen att hon ville hoppa av efter att ha brytit ihop under inspelningarna.

Hon berättade då att det väger in i beslutet om att lägga planerna på en ny säsong på is.

– Självklart påverkar allting. Rent generellt. Vi visste inte vad vi gav oss in på då. Vi hade en fantasibild i huvudet om hur det skulle vara, men det var inte alls så. Men det skulle vara lättare nu. För nu vet vi vad vi ger oss in på. Vi har inte samma stress. Men vi vill ju leverera. Vi pressar oss själva. Vi vill göra allt bättre och utvecklas. Man vill ju inte vara tråkig, har hon tidigare sagt.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag