Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Garners mystiska bild efter separationen

Foto: SNORLAX / MEGA / SNORLAX / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Foto: X17ONLINE.COM / X17ONLINE.COM/IBL X17 INC

Skådespelarstjärnan Jennifer Garner visar en sida av sig själv som fansen aldrig sett.

På Instagram publicerar hon en bild på sig själv – som man.

"Nytt år, nytt jag", skriver hon.

Jennifer Garner är känd för sina skådespelarinsatser i filmer som "Dallas Buyers Club" och "Juno".

Men kanske har fansen gått miste om en av hennes, i alla fall, mer uppseendeväckande roller. På Instagram publicerar hon en bild på sig själv utklädd till man. Utstyrseln var gjord för en filmroll under 2011, men som inte blev av då Garner blev gravid med sitt tredje barn, sonen Samuel, tillsammans med ex-maken Ben Affleck.


LÄS MER: Stjärnornas plötsliga vändning – offrar allt


Följarna hyllar henne utseende

Till fotot skriver hon, med glimten i ögat: "Nytt år, nytt jag" och berättar att filmen inte blev på grund av graviditeten. Hon lägger också till:

"Bebisar är bättre än filmer".

Nu får bilden hennes följare att reagera. Flera väljer att berömma hennes utseende, och drar paralleller till flera stora manliga Hollywood-skådespelare som James Franco och Eddie Redmayne.

"Jag ser en James Franco i dig!", skriver en person.

"En verklig Eddie Redmayne-kopia", skriver en annan.


LÄS MER: Garner och Affleck kan återförenas 


Ben Affleck kämpar för att lappa ihop relationen

Graviditeten i samband med filmsatsningen blev den tredje, och sista, tillsammans med Ben Affleck. 2015 bröt paret upp på grund av hans  festande och alkoholmissbruk. Men nu kan de tu vara på väg att hitta tillbaka till varandra. Inför förra årets Thanksgiving-firande bjöd Jennifer Garner in ex-maken för ett firande tillsammans med sig själv och barnen, Violet, 12, Seraphina, 9, och Samuel, 6.

Rapporter till RadarOnline har också gjort gällande att Ben Affleck gör allt för att hitta tillbaka till sitt tidigare äktenskap.

– Ben har bett Jennifer att ge äktenskapet en andra chans, uppger RadarOnline.

https://www.instagram.com/p/BddggyxDcCe/?utm_source=ig_embed

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.