Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Garner om smutsiga skilsmässan från Ben

Jennifer GarnerFoto: Boaz/Fameflynet Pictures
Jennifer Garner och Ben AffleckFoto: Kai, Pacificcoastnews

Jennifer Garner och Ben Affleck skilde sig förra året och Ben Affleck anklagades för att ha varit otrogen med parets barnflicka.

Nu berättar Jennifer Garner sanningen bakom den smutsiga skilsmässan.

– Vi hade varit separerade i flera månader innan jag hörde om barnflickan, säger hon i en intervju med Vanity Fair.

Det var i slutet av juni förra året som skådespelarparet Jennifer Garner och Ben Affleck meddelade att se skiljer sig, efter tio år som gifta.

"Efter mycket noga övervägande har vi bestämt oss för att skiljas", skrev paret då till tidningen People.

Och efter det har turerna varit många - Ben Affleck anklagades för att ha varit otrogen med parets barnflicka Christine Ouzounian, och det rapporterades att detta ska ha varit anledningen till uppbrottet.

Efteråt uppgavs han även dejta barnflickan i hemlighet, men skådespelaren själv förnekade den påstådda otroheten.

 

LÄS MER: Kärleksbeskedet efter otrohetsskandalen

 

Jennifer Garner förnekar otroheten

Men nu berättar Jennifer Garner sanningen bakom den smutsiga skilsmässan i en intervju med tidningen Vanity Fair, återgett på sajten Jezebel.

Bland annat berättar hon att hon inte hört talas om otrohetshistorien med barnflickan innan paret skilde sig.

– Vi hade varit separerade i flera månader innan jag hörde om barnflickan. Hon hade ingenting att göra med vår skilsmässa. Hon var inte en del i ekvationen. Dåligt omdöme? Ja. Det är inte bra för dina barn att en barnflicka försvinner från deras liv. Jag behövde ha konversationen om vad "skandal" betyder, säger Jennifer Garner.

"Han är kärleken i mitt liv"

Ben Affleck och Jennifer Garner träffades 2002, under inspelningen av "Daredevil", och gifte sig tre år senare. Tillsammans har de tre barn.

– Han är kärleken i mitt liv. Vad ska jag göra åt det? Han är den briljanta personen i vilket rum som helst, den mest karismatiska, den mest generösa. Han är bara en komplicerad person, säger Jennifer Garner enligt sajten.

 

LÄS MER: Ryktet bakom Afflecks och Garners uppbrott

 

Ben Affleck vet sanningen

Samtidigt berättar Jennifer Garner i intervjun att Ben Affleck är den enda som vet sanningen.

– Han är fortfarande den enda personen som verkligen vet sanningen. Jag är fortfarande den enda personen som vet en del av hans sanning, säger hon.

Efter separationen från Ben Affleck har Jennifer Garner nu vissa krav på dejting.

– Jag vet inte. Det känns som att från alla jag känner ... Män ringer inte längre. Jag vill ha blommor, jag vill inte skicka sms, säger hon.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.