Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Garner och Affleck flyr efter parets skilsmässa

Paret tog sin tillflykt till Bahamas, där de äger ett hus efter skilsmässobeskedet.
"De tänker fortsätta att uppfostra barnen tillsammans och gör precis allt för sina barns bästa", säger en källa.
Foto: David Fisher/Rex

En dag efter sin tioåriga bröllopsdag meddelade Jennifer Garner och Ben Affleck att de ska skiljas.

Samtidigt befann de sig på Bahamas tillsammans med sina tre barn.

– De var tillsammans som en familj den dagen, säger en källa till People.

Beskedet kom som en bekräftelse på de uppgifter om parets separation som har cirkulerat den senaste tiden. Trots att Ben Affleck, 42, och Jennifer Garner, 43, har tillbringat allt mer tid ifrån varandra den senaste tiden väntade de med att gå ut med skilsmässan tills de äldsta barnen hade sommarlov.


LÄS MER: Kris i äktenskapet för Garner och Affleck.


Detta för att skydda barnen och för att hela familjen skulle kunna vara tillsammans när skilsmässan offentliggjordes. De tog därför sin tillflykt till Bahamas, där de äger ett hus. De senaste dagarna har hela familjen med barnen Violet, 9, Seraphina, 6, och Samuel, 3, synts på semesterparadiset i Västindien, skriver sajten.

– De tänker fortsätta att uppfostra barnen tillsammans och gör precis allt för sina barns bästa, säger en källa.

– De var tillsammans som en familj den dagen. Familjen kände att det var viktigt att vara tillsammans och så det var de. Familjen är enad och, oavsett vad, kommer de att skydda sina barn. Det här är inte lätt för någon och det är förödande för Ben också. Han älskar sin familj och kommer alltid att sätta dem först.

Även innan separationen såg Affleck och Garner till att tillbringa mycket tid tillsammans med sina barn och sågs ofta på olika aktiviteter med hela familjen nära deras hem i Los Angeles.


LÄS MER: Affleck och Garner - så blir skilsmässan.


Den närmaste framtiden kommer båda föräldrarna att fortsätta bo tillsammans i familjens hus i Pacific Palisades i Kalifornien

– Ben var alltid närvarande när han kunde och hans barn avgudar honom. Han reste mycket men när han är med sina barn är han verkligen närvarande, tar med dem på roliga saker och har kul med det. Och det finns inget viktigare för Jen än att vara en bra mamma, säger en annan källa till People.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.