”Game of Thrones”-stjärnan om tiden på rehab

2019 åkte Kit Harington in på rehab – nu berättar han om beslutet.
Foto: JASON SZENES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: ARMANDO GALLO / RETNA LTD. / ARMANDO GALLO / RETNA LTD./ALL O RETNA LTD
Nu meddelar stjärnan att han är redo för att återuppta skådespelarkarriären – efter att hans planer skjutits upp på grund av coronapandemin.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

”Game of Thrones”-stjärnan Kit Harington pausade skådespelarkarriären och åkte på rehab. 

Nu berättar han om beslutet – och varför det var rätt.

– Jag är verkligen glad att jag gjorde det, berättar han in en intervju med SiriusXM . 

Kit Harington, 34, är känd för sin medverkan i HBO:s serie ”Game of Thrones” där han spelade Jon Snow. I en ny intervju med SiriusXM berättar nu skådespelaren om sin tid på rehab – och om beslutet att åka dit. 

– Jag gick igenom vissa psykiska svårigheter efter ”Thrones” - och i slutet av ”Thrones”, för att vara ärlig - och jag tror att det direkt hade att göra med seriens natur och vad jag hade gjort under flera år, sa skådespelaren på SiriusXM: s ”The Jess Cagle Show”, och fortsatte: 

– Jag tror att jag tog en slags paus efter ”Thrones” där jag sa, ”jag vill inte jobba på ett år. Jag vill verkligen koncentrera mig på mig själv”. Jag är verkligen glad att jag gjorde det. 

Stress och alkohol

Det var 2019 som Harington åkte in på rehab, på grund av stress- och alkoholproblem, precis innan ”Game of Thrones” avslut. 

Nu meddelar stjärnan att han är redo för att återuppta skådespelarkarriären – efter att hans planer skjutits upp på grund av coronapandemin.

– Att komma tillbaka till jobbet och bestämma vad jag ska ta och vad jag ska välja, du vet, du kunde inte förutspå pandemin, så precis när jag ville komma tillbaka till jobbet, hände pandemin, så tänkte jag,” Usch, herregud”, sa han på SiriusXM -showen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.