Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Game of Thrones”-skådisarna återförenas – i kärleksfull hyllning

Jason Momoa. Foto: BACKGRID USA / STELLA PICTURES BACKGRID USA
Kit Harington somJon Snow och Emilia Clarke som Daenerys Targaryen. i ”Game of Thrones”. Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Emilia Clarke. Foto: KEITH MAYHEW/LANDMARK MEDIA. / KEITH MAYHEW/LANDMARK MEDIA. /AL LANDMARK MEDIA LT

Det var länge sedan Emilia Clarke och Jason Momoa spelade det gifta paret i den populära serien.

Nu återförenas ”Game of Thrones”-stjärnorna i ett kärleksfullt Instagram-inlägg.

”Med dig känner jag mig 60 centimeter liten... Grattis på födelsedagen älskling!! Ett alltför stort badkar av lycka för ett nytt år med dig”, skriver Emilia Clarke på Instagram, rapporterar People.

Emilia Clarke och Jason Momoa spelade paret Khal Drogo och Daenerys Targaryen i den populära serien ”Game of Thrones”. SKådespelarna har inte jobbat tillsammans sedan inspelningarna av serien, men återförenades i en förevigad Instagram-bild, när Emilia Clarke önskade sin kollega grattis på födesledagen. Jason Momoa fyller nämligen 40 år den 1 augusti.

”Med dig känner jag mig 60 centimeter liten... Grattis på födelsedagen älskling!! Ett alltför stort badkar av lycka för ett nytt år med dig”, skriver Emilia Clarke i inlägget, till en bild av henne och Jason Momoa som håller om varandra.

Jason Momoa har stöttat sin vän

De gemensamma inspelningarna med ”Game of Thrones” var korta, då Jason Momoas karriär dog i slutet av den första säsongen, men deras verkliga vänskap har varat betydligt längre, skriver den brittiska nyhetssajten.

Jason Momoa har till och med dykt upp under inspelningarna av den sista säsongen av serien, för att stötta sina före detta kolleger.

”Jag älskar dig galet mycket”

Skådespelaren har varit tydlig med att han under seriens gång alltid har varit ”Team Daenerys”, och har publicerat kärleksfulla meddelanden till sin vän på sociala medier när hennes karaktär dog.

”Älskling, det här avsnittet dödade mig”, skrev Jason Momoa under Emilia Clarkes inlägg vid tidpunkten, enligt People, och fortsatte då:

”Jag älskar dig galet mycket”.