Kit Harington och Rose LeslieKit Harington och Rose Leslie
Kit Harington och Rose Leslie
Kit HaringtonKit Harington
Kit Harington

"Game of thrones"- paret är ihop igen

Publicerad

Kit Haringtons framtid i "Game of Thrones" är högst osäker.

Det verkar dock inte hans framtid i kärlekslivet vara.

Nu ryktas det att han har återupptagit sitt förhållande med skådespelarkollegan Rose Leslie.

Det är fortfarande höljt i dunkel om karaktären Jon Snow, spelad av Kit Harington, är död i "Game of Thrones". Någon som dock verkar vara högst levande igen är hans förhållande med sin skådespelarkollega från serien, Rose Leslie.

Leslie, som spelar vildlingen Ygritte i serien, sågs enligt People på stan i Los Angeles. Paret höll händer och kysstes.

Karaktärerna Jon Snow och Ygritte har ett komplicerat men delvis kärleksfullt förhållande i "Game of Thrones", och det spekulerades redan 2012 i huruvida de två skådespelarna hade blivit ett par.

Nu hyllas deras kärlek av en tredje skådespelare från serien, Emilia Clarke. Hon spelar Denaerys i serien, och sade så här till Entertainment Tonight:

– Oj då! Vi gillar att sprida kärlek i serien, och Rose är en av mina bästa vänner, så deras kärlek är en vacker sak. Jag menar, det finns värre saker som kan hända än att kyssa Jon Snow.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag