Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galna såpan: Männen tävlar om att bli far till hennes barn

I nya såpan ”Labor of love” ska femton män tävla om att göra en kvinna gravid. Kristy Katzmann är realityseriens huvudperson och letar efter en pappa till sitt framtida barn.
Skådespelerskan Kristin Davis, känd från ”Sex and the city” leder den nya dejtingsåpan.Foto: WMTV, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Männen som tävlar om att bli pappa till Kristy Katzmanns barn.Foto: FOX

Trodde du att du hade sett allt när det kommer till dejtingprogram? Tänk om.

Nu kommer amerikanska dejtingprogrammet ”Labor of love” – där 15 män tävlar om att få göra en kvinna gravid, skriver The Sun.

– Jag tycker att det är en fantastisk historia som många kvinnor kommer känna igen sig i, säger Kristy Katzmann, som är realityseriens huvudperson och letar efter en pappa till sitt framtida barn.

Dejtingkoncepten i tv har kommit långt sedan ”The Bachelor” hade premiär för första gången. I dagens tv-program gifter sig folk utan att ha träffats (”Gift vid första ögonkastet”), förlovar sig utan att ha sett varandra (”Love is blind”) eller väljer någon att dejta utifrån hur de ser ut nakna (”Naked attraction”).

Men nu tar det amerikanska dejtingprogrammet ”Labor of love” ytterligare ett steg. I den nystartade serien ska 41-åriga Kristy Katzmann nämligen hitta en man som ska göra henne gravid.

”Vill bilda familj”

Katzmann berättar i en intervju med Fox att hon precis hade kommit ur ett långt förhållande och insåg att klockan tickade på hennes tid att bli gravid – och att det var dags att göra något åt det.

– Jag hade precis fyllt 40 vid tillfället, och nyss kommit ur en relation. Jag försökte navigera i dejtingvärlden, samtidigt som jag visste att jag ville bilda familj och att jag inte hade tiden på min sida, säger hon om varför hon är med i programmet.

Hon var dock orolig att det inte skulle finnas några män som vågade ställa upp i programmet.

– En av mina största rädslor när jag gick in i det här var att jag undrade om det faktiskt fanns några män som var redo för det här, säger Katzmann.

”Sex and the city”-stjärnan: Skippar dejtandet

Serien har lyckats skrapa ihop 15 män som alla vill ha barn med Katzmann – och vars föräldrar också ska försöka övertala den 41-åriga brunetten att välja just deras son som framtida far till sina barn.

Programmet leds av ”Sex and the city”-skådespelerskan Kristin Davis, som säger att vinnaren och Kristy Katzmann kommer ”skippa dejtandet och gå rakt på bebisskapandet”.

https://www.instagram.com/p/CAVLtnqFNzz/?hidecaption=true
Se hur det gick till i svenska ”Bachelor” i höstas.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.