Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galna ryktet: Aniston och Pitt vill adoptera ett barn

Brad Pitts och Jennifer Anistons relation efter alla romansrykten
Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

Flera rykten om att Jennifer Aniston Brad Pitt har hittat tillbaka till varandra ha florerat den senaste tiden.

Nu kommer ett galnare rykte: Ex-paret planerar att adoptera ett barn tillsammans – och döpa det efter George Clooney.

Uppgifterna kommer från det kommande numret av magasinet Life & Style, uppger bland andra Celebrity Insider.

Enda sedan det tidigare Hollywoodparet Jennifer Aniston och Brad Pitt betedde sig flörtigt mot varandra på SAG-galan tidigare i år har spekulationerna om en återförening ökat.

I Life & Styles nya nummer, som är ute den 9 mars kommer det förmodligen mest uppseendeväckande uppgifterna hittills. De båda planerar att skaffa ett barn.

– De har pratat om att adoptera en liten flicka. Att bilda en egen familj har alltid varit en dröm de haft, som de aldrig har kunnat infria. Fram till nu. De kan knappt vänta på att få hem en bebis. Deras bebis. Det är ett mirakel, säger en uppgiftslämnade till tidningen.

Ska redan ha valt namn

Enligt tidningen ska alltså Aniston och Pitt, som i början av 2000-talet var ett av Hollywoods allra hetaste kändispar, vara tillsammans igen. Uppgifter som dock hittills inte på något sätt bekräftats av dem själva.

Men den person med insyn som pratar med Life & Style verkar säker:

– De har valt ett väldigt enkelt och sött namn med en speciell betydelse: Georgia.

Namnet ska enligt källan vara en hyllning till skådespelaren George Clooney som ska ha haft minst ett finger med i spelet för att få ex-makarna att återförenas. Enligt tidningen har Jennifer Aniston och Brad Pitt bland annat lånat hans hus i Italien.

Enligt Life & Style återstår bara visst pappersarbete innan allt ska vara klart. Varken Jennifer Aniston eller Brad Pitt har kommenterat uppgifterna. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.