Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galna bilden på Alicia Vikander gör alla förvirrade

Foto: WARREN TODA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRISTOPHER KATSAROV / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: /IBL / /IBL SCOPE FEATURES

Alicia Vikander spelar kultrollen som Lara Croft i kommande nyfilmatiseringen av "Tomb raider".

Men när filmens reklamaffisch publicerades var det många fans som reagerade - på Vikanders nacke.

"Bilden får det att se ut som om hon har nacke som E.T" tycker ett fan.

Svenska Hollywood-favoriten Alicia Vikander, 28, axlar rollen som datorspelshjälten Lara Croft i kommande nyfilmatiseringen av "Tomb Raider", efter att Angelina Jolie spelade rollen i början av 2000-talet.

Men när reklamaffischen för den efterlängtade filmen publicerades så var det många fans som blev besvikna - och förvirrade.

På bilden, där Alicia Vikander står med ryggen vänd mot kameran och tittar sig över axeln, ser svenska Hollywoodstjärnans nacke nämligen väldigt lång och muskulös ut. Så pass att filmfansen inte kan låta bli att kommentera det.

https://twitter.com/tombraider/status/909811228142313472

Fansen besvikna på Alicia Vikanders affisch

 

LÄS MER: Vikander om svåra filminspelningen

 

"Menar inget illa mot Alicia, för hon är underbar. Men bilden får det att se ut som om hon har nacke som E.T" skriver en person på Twitter, som svar till affischbilden.

"Seriöst? Är det där det bästa ni kan göra?" skriver en annan, som bifogar en hemmagjord bild den har gjort i Photoshop, och skriver att det är bevis på att de kan göra affischen snyggare.

"Photoshop har blivit fel här. Låååång nacke. Och håret som försöker dölja det fungerar inte heller" skriver en annan person.

 

LÄS MER: Alicia Vikander totalt förändrad på nya bilden

 

Alicia Vikander har själv berättat om den tuffa inspelningen av filmen.

– Vi har många vattenscener. Jag tillbringade de två sista dagarna under inspelningen i en vattentank. Det var dag 16 av att bli totalt dränkt eller slängd i vattnet. De slängde mig i den floden – med bundna händer – runt 50 gånger. Jag behövde inte agera, bara reagera, har hon sagt till Entertainment Weekly.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.