Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gagas kärlekslögn med Bradley avslöjas: Ville att alla skulle tro

Popdrottningen uppmanar politiker att upphäva den amerikanska militärens kontroversiella 'don't ask don't tell'-policy.
Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: LUMEIMAGES.COM / STELLA PICTURES/LUMEIMAGES.COM/AVALON.RED B551

Efter månader av intensiva kärleksrykten mellan Lady Gaga och Bradley Cooper satte de sig vid ett piano och uppträdde tillsammans på Oscarsgalan – ett framträdande som övertygade hela världen om deras kärlek.

Nu avslöjar Lady Gaga, i en intervju med Oprah Winfrey för Elle, hur skådespelarna planerade sin kärleksbluff.

– Vi jobbade hårt med det, vi övade i flera dagar. Vi kartlade hela grejen – det var orkestrerat som ett uppträdande, säger Lady Gaga i Elle.

Lady Gaga och Bradley Cooper trollband en miljonpublik med sin kemi i Coopers regidebut ”A star is born”. I filmen, där Lady Gaga spelar en aspirerande artist och Bradley Cooper en rockikon på dekis, sjunger de duetten ”Shallow” tillsammans, som blev en enorm världshit.

Under månader av promotion för filmen blev fansen allt mer säkra på att paret hade en relation även bakom kamerorna – och när Bradley Cooper bröt upp från sambon Irina Shayk var det många som trodde att det var på grund av Lady Gaga.

Övertygade alla: ”Vi kartlade hela grejen”

I en intervju med Oprah Winfrey för Elle berättar nu Lady Gaga hur det egentligen låg till – skådespelarna ville att fansen skulle tro att de var kära även på riktigt.

– Ärligt talat tycker jag att publiciteten blev väldigt löjlig. Jag menar, vi skapade en kärlekshistoria. För mig, som artist och skådespelare, så är det klart att vi ville att folk skulle tro att vi var kära, säger Lady Gaga i magasinet.

På årets Oscarsgala uppträdde Cooper och Gaga tillsammans med ”Shallow”, i ett framträdande som var så intimt att de övertygade de flesta om att de var kära i varandra.

– Vi ville att folk skulle känna den där kärleken på Oscarsgalan. Vi ville att det skulle gå rakt igenom kameralinsen in i varenda tv-apparat som folk kollade på. Vi jobbade hårt med det, vi övade i flera dagar. Vi kartlade hela grejen – det var orkestrerat som ett uppträdande. Ärligt talat, när vi pratade om det, så sa vi: ”Jag antar att vi gjorde ett bra jobb!”

Har pratat om kärleksryktena

Oprah Winfrey berättar att hon pratat med Bradley Cooper om uppståndelsen också:

– Vi pratade om alla rykten kring er under förra året. Han sa att om de hade varit sanna, så hade han aldrig kunnat se dig i ögonen vid det där pianot. Han sa att hans katolska skuld aldrig hade tillåtit honom att möta din blick vid pianot, konstaterar Oprah Winfrey.

– Absolut, håller Lady Gaga med i Elle.

Se videon: Här faller Lady Gaga av scenen

Dramatik under framträdande i Las Vegas – stjärnan föll ner på fansen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.