Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gaga avslöjar kysscenen med Hayek – klipptes bort

Se inspelningsplatserna där de spelat in filmen ”House of Gucci”
Lady Gaga.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Salma Hayek.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Lady Gaga spelar en av huvudrollerna i storfilmen ”House of Gucci”.

Nu avslöjar hon detaljer om en intim scen med Salma Hayek som aldrig kom med i filmen.

– Jag kommer aldrig glömma det, säger Lady Gaga när hon gästar tv-programmet ”Jimmy Kimmel Live!”.

”House of Gucci” baseras på den sanna historien om Patrizia Reggiani som beställde ett mord på sin man tillika Gucci-arvtagaren Maurizio Gucci.

I filmen spelas Reggiani av Lady Gaga, 35. När hon gästade programmet ”Jimmy Kimmel Live!” på måndagen avslöjade hon detaljer om en specifik scen som klipptes bort från filmen.

Scenen var mellan henne och Salma Hayek, som spelar Pina Auriemma vilket var kvinnan som hjälpte Regianni att leja en torped.

”En otrolig scen”

– Jag kommer aldrig glömma det, jag sa ”okej, så innan vi gör den här scenen vill jag bara ha ditt godkännande att göra något tillsammans”, berättar Lady Gaga med karaktärens italienska dialekt. 

– Så jag sa ” jag tänkte att efter torpeden ger sig på Maurizio och du får samtalet att att han är död, att jag går fram till dig och kysser dig”.

Salma Hayeks reaktion ska ha skrikit rakt ut: ”VA!”.

Lady Gaga fick fock grönt ljus från såväl Hayek som regissören Ridley Scott att genomföra scenen. Men i slutändan blev den bortklippt.

– Den enda anledningen till att den inte är i filmen är för att den klipptes bort. Men det var en otrolig scen, säger artisten.

Se mer:

Pär Lernström berättar om när han kallade Penelope Cruz för Salma Hayek på Oscarsgalans röda mattan 2020.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.