Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fyrkanter och bråk: Därför slår årets ”Paradise hotel” rekord

Q&A: Så är Ninas och Marcelos relation i dag
Det stormar kanske mer än någonsin tidigare i hösten säsong av ”Paradise Hotel”Foto: Foto: Viafree/ Patricia Recourt / Foto: Viafree/ Patricia Recourt
Camilla Skalleberg är en av de som var involverad i en hel del drama under säsongen. Foto: Foto: Viafree/ Patricia Recourt / Foto: Viafree/ Patricia Recourt
Sätter du ihop Bill och Bull, då blir det stökigt, säger Jesper Bengtsson i Expressen TV:s ”Q&A” och syftar på honom och Marcelo Peña.Foto: Foto: Patricia Recourt/Viafree
Marcelo Peña.Foto: Foto Patricia Recourt/Viafree

Fyrkanter, svartsjuka, pakter, bortklippta bråk och rektangeldramer.

Höstens omgång av ”Paradise hotel” slår rekord på flera olika sätt – och i centrum av allt står dokusåparäven Marcelo Peña och hans ”broder” Jesper Bengtsson.

– Sätter du ihop Bill och Bull, då blir det stökigt, säger Jesper i Expressen TV:s ”Q&A”.

Den pågående säsongen av ”Paradise hotel” har redan innehållit flera infekterade intriger. Bland annat ett storbråk – som undanhölls för tittarna.

Deltagaren Adam Linard, 24, berättar för programledaren Ellinor Svensson i Expressen TV:s  ”Q&A” att bråket eskalerade under ”häxveckan”.

– Det var många som var inblandade, säger han och fortsätter:

– Jag och Jennifer blev nedskickade i solo och så blev det något bråk där på något vänster.

I slutändan valde TV3 att klippa bort bråket.

– Det gicks långt att produktionen kom in dagen efter och satte sig ner och visade klippet och sa att ”vi kommer inte visa det här”. De ville bara visa klippet och förklara att det inte var okej, säger Adam Linard.

Camilla om relationen till Marcelo efter ”Paradise Hotel”

Q&A: Camillas relation till Marcelo efter Paradise Hotel

”Jag blev väldigt svartsjuk”

Annars har det mesta handlat om sex och heta känslor – och inte sällan har Marcelo Peña, 29, varit i händelsernas centrum.

Under säsongens gång har tjejerna fallit som furor för honom. Camilla Skalleberg, 20, berättar i Expressen TV:s ”Q&A” att hon omgående fick känslor för Marcelo Peña.

– Jag kommer inte ihåg när saker har hänt riktigt, men det gick jättesnabbt i alla fall, supersnabbt. Jag kände liksom kemi direkt. Sen vill jag inte vara med någon som liksom hela tiden är med andra, säger hon i programmet.

Flera andra deltagare har också berättat om hur de under inspelningarna utvecklat starka känslor föarcelo Peña – något som ledde till mycket svartsjuka.

– Jag blev väldigt svartsjuk och sa saker jag inte menade ofta, typ i synk bland annat. Och det är jättekonstigt, då får alla som tittar fel uppfattning. Men jag ville verka tuff typ. Jag ville verka som någon som hade koll på läget fast jag egentligen hade noll koll, säger Camilla Skalleberg i ”Q&A”.

Redan före säsongspremiären gick hon ut på Instagram och meddelade att hon ångrade sin medverkan i ”Paradise hotel”.

– Jag är hellre okänd och har människor runtomkring mig som älskar mig än är känd för något dåligt, säger Camilla Skalleberg i ”Q&A”.

Jesper: ”Könssjukdomar är som Pokémonkort”

Paradise Hotel-deltagaren Jesper Bengtsson sa upp sig från jobbet inför årets säsong.

”Ingen relation till honom”

Marcelo Peña har också varit intim med bland annat Helen Ablatova, 23. När det sändes på tv såg hon avsnittet – tillsammans med sin mamma.

– Hon blundade inte. Hon kollade. Vi kollade tillsammans. Jag tänkte jag gör det tillsammans med min mamma i stället. ”Alltså man såg ju inte så mycket”, sa hon. Och sen så tyckte hon att själva klippningen var jätterolig, berättar Helen Ablatova i Expressen TV:s ”Q&A”.

Efter inspelningarna har dock varken Camilla Skalleberg eller Helen Ablatova någon särskild kontakt med Marcelo Peña.

– Vi har en gruppchatt med folk från programmet, men det är inte så att vi har någon egen kontakt, säger Camilla Skalleberg.

– Alltså vi alla ses ju när vi ska göra något med programmet, men annars så har jag ingen relation till honom, säger Helen Ablatova.

Bland annat har en fyrkant ägt rum i ett tidigare avsnitt. Här är upprinnelsen till den händelsen.Foto: TV3
I året säsong har dessutom ett stort bråk klippts bort ur programmet.Foto: TV3

”Hur många orgier har det varit?”

Marcelo Peña var också högst involverad i det omtalade ”sexrekordet” i ”Paradise hotel” då programmets, enligt uppgift, första fyrkant ägde rum – något som hände redan i säsongens femte avsnitt.

– Hur många orgier har det varit i ”Paradise hotel”?, undrar Nathalie Tyler, 20, i programmet.

– Det har aldrig varit en fyrkant, menar Jesper Bengtsson, 24.

Under guppande täcken har Jesper och Nathalie sedan sex med Marcelo och Josefin ”Josie” Copllanch, 31.

– Bästa med fyrkanten var att Josie var med, säger Nathalie efteråt.

De återvändande deltagarna Jesper Bengtsson och Marcelo Peña har döpt sitt deltagande i ”Paradise hotel” till ”svinresan 2019” och de har också en pakt där söker stöd från tjejerna i programmet.

– Det här var min andra säsong nu och de tänkte väl att om du sätter ihop Bill och Bull, alltså jag och Marcelo, då blir det bra. Då blir det stökigt, säger Jesper Bengtsson i Expressen TV:s ”Q&A” med Ellinor Svensson.

– Nu är det som att jag har fått in min broder, Jesper, säger Marcelo Peña i ”Q&A”.

Adam om incidenten som klipptes bort

Q&A: Adam Linard om incidenten som klipptes bort (Paradise Hotel 2019)

Nina: ”Skäms så mycket”

Marcelo Peña har tidigare medverkat i dokusåpor som ”Big brother” och ”Temptation island” men också i ”Paradise hotel” 2018. Första gången han checkade in på hotellet träffade han Nina Glimsell, 25, och de blev ett par.

Relationen tog slut när han valde att medverka i ”Paradise hotel” igen – i veckan fick tittarna sedan också se Nina Glimsell återvända till programmet.

Något som förstås har orsakat ännu mer drama.

– Det kommer att vara mycket action från första stund, när hon sätter sin fot på hotellet. Jag darrade som ett asplöv, jag har aldrig varit så skakig i hela mitt liv. Jag var skitnödig när hon kom in, har Marcelo Peña tidigare sagt i Expressen TV.

I sin introvideo i ”Paradise hotel” berättar Nina Glimsell om uppbrottet.

– Sist jag var här blev jag och Marcelo kära i varandra. Men sen fick reda på att han skulle vara med i ”Paradise” igen, jag har aldrig i mitt liv varit så ledsen, hela mitt liv försvann under fötterna, säger hon i klippet.

Efter inspelningarna säger Nina Glimsell att hon ångrar sitt medverkande.

– Jag hade inte planerat att vara med en gång till. Jag tänkte att jag bara skulle göra en säsong. Men ja, jag tackade ja spontant och jag ångrar mig. Jag var nog inte redo att åka dit för jag mådde inte så jättebra, säger hon till programledaren Ellinor Svensson i Expressen TV:s Q&A.

– Jag ville spela väldigt tuff. Jag var väldigt hård mot vissa tjejer, framför allt mot Camilla och Erica. Det ångrar jag enormt i dag. Jag skäms så mycket att jag inte kan kolla på mig själv

”Paradise hotel” sänds i TV3 och på Viafree måndag till onsdag varje vecka.

Helen om sin relation till Marcelo i dag

Q&A: Helen såg goset med Marcelo – tillsammans med sin mamma