Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fyndet i hemmet efter ”Twilight”-stjärnans död

Gregory Tyree Boyce och flickvännen Natalie Adepoju hittades döda i hemmet.Foto: Skärmdump/Instagram / Skärmdump/Instagram
Foto: STELLA PICTURES / FAMEFLYNET

”Twilight”-skådespelaren Gregory Tyree Boyce, 30, och flickvännen Natalie Adepoju, 28, hittades döda i sitt hem förra veckan.

Dödsorsaken är ännu inte känd, men polisen berättar nu att man hittat ett fynd som kan vara avgörande i utredningen, skriver news.com.au.

Det var i onsdags förra veckan som Gregory Tyree Boyce, 30, och flickvännen Natalie Adepoju, 28, hittades döda i sitt hem.

Dödsorsaken är hittills inte känd men polisen har nu gått ut med att de hittat ett ”vitt pulver” i parets hem. Pulvret hittades på en tallrik. Bredvid låg ett sugrör och ett plastkort, skriver news.com.au.

Enligt polisens rapport fanns det ”inga tydliga tecken på trauma” hos varken Gregory Tyree Boyce eller flickvännen.

Polisen menar även att Gregory Tyree Boyce tidigare tagit droger, bland annat kokain och meth.

Känd från ”Twilight”

Gregory Tyree Boyce är mest känd för att ha spelat karaktären Tyler Crowley i filmen ”Twilight” 2008.

2012 medverkade han även i kortfilmen ”Apocalypse”.

Gregory Tyree Boyce lämnar efter sig 10-åriga dotter, Alaya. Natalie Adepoju lämnar efter sig sonen Egypt, skriver Page six.

Glee-stjärnan Mark Salling hittad död

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.