Tanja och Gert Fylking har gått skilda vägar. Foto: / OLLE SPORRONG EXPTanja och Gert Fylking har gått skilda vägar. Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Tanja och Gert Fylking har gått skilda vägar.  Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Tanja Fylking berättar om sin nya relation med affärsmannen Lars Andersson. Foto: ExpressenTanja Fylking berättar om sin nya relation med affärsmannen Lars Andersson. Foto: Expressen
Tanja Fylking berättar om sin nya relation med affärsmannen Lars Andersson.  Foto: Expressen

Fylkings nya kärlek efter tuffa skilsmässan

Publicerad

Efter den tuffa skilsmässan från Gert Fylking har Tanja Fylking börjat landa i vardagen.

Nu har hon ett nytt jobb och en ny man i sitt liv.

"Allt är väldigt nytt och vi har ingen brådska in i något, vi tar helt enkelt en dag i taget", skriver hon i ett sms.

Radioprataren Gert Fylking, 70, och Tanja Fylking, 43, gick skilda vägar tidigare i år. Nu har hon en ny man i sitt liv, affärsmannen Lars Andersson, 58.

"Vi har en nära relation och träffas ibland. Allt är väldigt nytt och vi har ingen brådska in i något, vi tar helt enkelt en dag i taget", skriver Tanja Fylking om den nya relationen i ett sms.

Gert och Tanja Fylking separerade

Gert och Tanja Fylking gick skilda vägar i våras efter 15 år tillsammans och skulle i dagarna ha firat sin femtonde bröllopsdag. Paret har en gemensam son, Figaro, som föddes år 2007.

"Min skilsmässa är något av det svåraste jag gjort, det var ett enormt stort steg att bryta upp familjen. Men även om det var jag som tog det stora beslutet så är vi två personer som misslyckats med att hålla ihop. Jag och Gert har haft 15 fantastiska år", skriver Tanja Fylking i ett sms.

 

LÄS MER: Tanja Fylking om skilsmässan från Gert

 

Tanja Fylkings oro

Tidigare i år sålde exparet sin lyxiga lägenhet i Stockholms innerstad och letade efter något mindre. Efter skilsmässan delade Tanja Fylking med sig av sina tankar på sin blogg. Hon skrev då att hon led av mardrömmar och att hon oroade sig för framtiden.

"Hur skall jag överleva veckorna utan min lille Figaro? Kommer jag att klara detta ekonomiskt? Kommer jag att klara ensamheten och att behöva ta alla beslut på egen hand? Hur skall mitt liv bli utan Gert vid min sida?", skrev hon i sin blogg då.

 

LÄS MER: Gert Fylking skiljer sig efter 15 år med Tanja

 

Tanja Fylking och Gert Fylking vänner

I dag, sex månader efter separationen från exmaken, mår Tanja Fylking bättre.

Hon har utöver en ny man i sitt liv även ett nytt jobb som hon skriver att hon "stormtrivs med". Tanja Fylking och exmaken Gert Fylking fortsätter att vara vänner efter separationen.

"Jag har landat bra efter den tuffa tiden som varit. Jag & Figaro har kommit oss i ordning, vi bor och stortrivs i våran Nya lägenhet. Jag och Gert är vänner", skriver hon i ett sms.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag