Fylkings nya kärlek efter tuffa skilsmässan

Tanja och Gert Fylking har gått skilda vägar.
Foto: / OLLE SPORRONG EXP
Tanja Fylking berättar om sin nya relation med affärsmannen Lars Andersson.
Foto: Expressen

Efter den tuffa skilsmässan från Gert Fylking har Tanja Fylking börjat landa i vardagen.

Nu har hon ett nytt jobb och en ny man i sitt liv.

"Allt är väldigt nytt och vi har ingen brådska in i något, vi tar helt enkelt en dag i taget", skriver hon i ett sms.

Radioprataren Gert Fylking, 70, och Tanja Fylking, 43, gick skilda vägar tidigare i år. Nu har hon en ny man i sitt liv, affärsmannen Lars Andersson, 58.

"Vi har en nära relation och träffas ibland. Allt är väldigt nytt och vi har ingen brådska in i något, vi tar helt enkelt en dag i taget", skriver Tanja Fylking om den nya relationen i ett sms.

Gert och Tanja Fylking separerade

Gert och Tanja Fylking gick skilda vägar i våras efter 15 år tillsammans och skulle i dagarna ha firat sin femtonde bröllopsdag. Paret har en gemensam son, Figaro, som föddes år 2007.

"Min skilsmässa är något av det svåraste jag gjort, det var ett enormt stort steg att bryta upp familjen. Men även om det var jag som tog det stora beslutet så är vi två personer som misslyckats med att hålla ihop. Jag och Gert har haft 15 fantastiska år", skriver Tanja Fylking i ett sms.


LÄS MER: Tanja Fylking om skilsmässan från Gert


Tanja Fylkings oro

Tidigare i år sålde exparet sin lyxiga lägenhet i Stockholms innerstad och letade efter något mindre. Efter skilsmässan delade Tanja Fylking med sig av sina tankar på sin blogg. Hon skrev då att hon led av mardrömmar och att hon oroade sig för framtiden.

"Hur skall jag överleva veckorna utan min lille Figaro? Kommer jag att klara detta ekonomiskt? Kommer jag att klara ensamheten och att behöva ta alla beslut på egen hand? Hur skall mitt liv bli utan Gert vid min sida?", skrev hon i sin blogg då.


LÄS MER: Gert Fylking skiljer sig efter 15 år med Tanja


Tanja Fylking och Gert Fylking vänner

I dag, sex månader efter separationen från exmaken, mår Tanja Fylking bättre.

Hon har utöver en ny man i sitt liv även ett nytt jobb som hon skriver att hon "stormtrivs med". Tanja Fylking och exmaken Gert Fylking fortsätter att vara vänner efter separationen.

"Jag har landat bra efter den tuffa tiden som varit. Jag & Figaro har kommit oss i ordning, vi bor och stortrivs i våran Nya lägenhet. Jag och Gert är vänner", skriver hon i ett sms.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.