Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Frisyrtoppen på årets Nobelfest - se betygen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Drottning Silvia:Diademet vilar majestätiskt och ser helt oansträngt ut. Det går inte se var det egna håret tar slut och löshår tar vid. Vacker och harmoniskt.
Foto: Patrik Österberg
Och så här vacker var drottning Silvias frisyr framifrån.
Foto: Pascal Le Segretain
Malin Byström, operasångare:Bolero och väska med tunn axelrem som passar med klänningen. Väskan tar inget utrymme men när man väl ser den är den väldigt söt och nätt.
Foto: Pascal Le Segretain
Jennie Fridolin, projektledare NCC, gift med Gustaf Fridolin:Hon har ansträngt sig med håret - något som aftonklänning kräver för att man inte ska ofärdig ut. Söt och nätt.
Foto: Fredrik Sandberg / Tt
Annie Lööf, näringsminister:Hade det inte varit för luggens "ett, två, tre", det vill säga gliporna i luggen, skulle det ha varit en fullpoängare. Det är en svår balansgång med att få till luggen rätt till en sådan här uppsättning.
Foto: Patrik ÷Sterberg
Eva Johansson, gift med Leif Johansson, tidigare vd AB Volvo:Utsläppt kan vara alldeles utmärkt till fest när det är välkammat som det här. Väldigt vackert med ett spänne i håret.
Foto: Charles Hammarsten / Ibl Bildbyrå
Ylwa Westerberg, läkare och gift med Per Westerberg:Otroligt söt och nätt uppsättning. Ett bra exempel på att uppsättningar kan vara lätta och lekfulla och ändå vara eleganta.
Foto: Charles Hammarsten / Ibl Bildbyrå
1 / 8

Jean-Pierre Barda sätter betyg på håruppsättningarna.

Josefin Dahlberg sätter betyg på accessoarerna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.