Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Frisyrtoppen på årets Nobelfest - se betygen

<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br>Drottning Silvia:<br>Diademet vilar majestätiskt och ser helt oansträngt ut. Det går inte se var det egna håret tar slut och löshår tar vid. Vacker och harmoniskt.
Foto: Patrik Österberg
Och så här vacker var drottning Silvias frisyr framifrån.
Foto: Pascal Le Segretain
<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br>Malin Byström, operasångare:<br>Bolero och väska med tunn axelrem som passar med klänningen. Väskan tar inget utrymme men när man väl ser den är den väldigt söt och nätt.
Foto: Pascal Le Segretain
<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br>Jennie Fridolin, projektledare NCC, gift med Gustaf Fridolin:<br>Hon har ansträngt sig med håret - något som aftonklänning kräver för att man inte ska ofärdig ut. Söt och nätt.
Foto: Fredrik Sandberg / Tt
<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br>Annie Lööf, näringsminister:<br>Hade det inte varit för luggens "ett, två, tre", det vill säga gliporna i luggen, skulle det ha varit en fullpoängare. Det är en svår balansgång med att få till luggen rätt till en sådan här uppsättning.
Foto: Patrik ÷Sterberg
<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br>Eva Johansson, gift med Leif Johansson, tidigare vd AB Volvo:<br>Utsläppt kan vara alldeles utmärkt till fest när det är välkammat som det här. Väldigt vackert med ett spänne i håret.
Foto: Charles Hammarsten / Ibl Bildbyrå
<exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><exp:icon type="wasp"></exp:icon><br>Ylwa Westerberg, läkare och gift med Per Westerberg:<br>Otroligt söt och nätt uppsättning. Ett bra exempel på att uppsättningar kan vara lätta och lekfulla och ändå vara eleganta.
Foto: Charles Hammarsten / Ibl Bildbyrå
1 / 7

Jean-Pierre Barda sätter betyg på håruppsättningarna.

Josefin Dahlberg sätter betyg på accessoarerna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.